Rundhæklede pulsvarmere | Opskrift

WeTeach.dk » Online kursus i tunesisk hækling » Rundhæklede pulsvarmere | Opskrift
Lektion nr. 17 af 17 11:14 0
Hent opskriften her!(Adgang til kursus påkrævet)

Du får også denne gratis opskrift på endnu et af mine designs – nemlig et par flotte pulsvarmere i 2 farver. Du skal bruge rundhæklingsteknikken med dobbeltkrog, så den får du altså også øvet med dette projekt. Så hav en dobbelt hæklenål og 2 nøgler garn klar.

Når jeg har valgt lige netop pulsvarmerne, er det fordi, du også lærer flere andre teknikker. Jeg viser dig blandt andet, hvordan du tager ud, så du får plads til tommelfingeren. Rundt om tommelfingeren, skal der laves et hul, som består af aflukninger samt opslagning af nye masker. Du får tilmed trænet din opslagnings- og aflukningsteknikker – så alt i alt et lærerigt projekt, som er yderst overkommeligt og meget anvendeligt.

Prøv med en lys farve som bundfarve og en mørk farve som mønsterfarve – og omvendt, og se hvor forskellige farverne tager sig ud. Det er oveni købet rigtig sjovt at hækle disse pulsvarmere. Så glæd dig!

Underviser Pernille Cordes
Professionel underviser og blogger
Forfatter til flere bøger om tunesisk hækling
Indehaver af englegarn.dk
Mød din underviser Pernille her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål