Akvarel blomster | Mal blomster med akvarel

Med Uffe Boesen
Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
Akvarel blomster | Mal blomster med akvarel
399 DKK
[3]
Med dette kursus, vil du lære at tegne blomster med akvarel. Prøv kræfter med hele 18 forskellige akvarel blomstermotiver, som jeg, trin for trin, vil vise dig, hvordan du maler.
- Uffe Boesen, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
30 danske videolektioner
6 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback
Underviser Uffe Boesen
Professionel billedkunstner og underviser siden 2013
Har bl.a. udstillet på Frederiksborg slot
Kendt fra 'Danmarks bedste portrætmaler' på DR1
Mød din underviser Uffe her!

Få adgang til inspirerende og vejledende akvarel-videoer til, hvordan du maler 18 forskellige akvarel blomster motiver i akvarel. Videoerne kan tjene som inspiration, og som et afsæt for kreativ udfoldelse.

Det kan være en god idé at tage vores akvarelkursus for begyndere, inden dette kursus påbegyndes, da du her vil lære alle de grundlæggende ting i forhold til maling med akvarel.

Alle videoerne i dette kursus indeholder:

  • Trin for trin vejledning
  • Kontrast øvelser
  • Kolde og varme farver
  • Vådt i vådt, tørt teknik
Se den fulde lektionsplan

Videolektioner i dette kursus

1# Mal grønne farver 13:04 GRATIS VIDEO

I denne video blive du klogere på hvordan du kan blande forskellige typer af akvarelgrøn, i videoen vises hvordan du kan blande dig til en varm grøn eller en kølig grøn

2# Monochrome akvarel øvelse 09:09

I denne akvarel øvelse bruges der kun en enkelt farve og det behøver ikke at være en bestemt farve, men det anbefales at du bruger en mørk farve for eksempel en indigo, paynes gray eller en anden mørk farve.

3# Monochrome akvarel øvelse del 2 12:54
4# Mal med 2 farver 13:19

Opdag hvor meget variation du kan opnå ved hjælp af bare 2-3 akvarelfarver, det er ikke nødvendigt at bruge mange farver for at opnå variation i et maleri

5# Mal med 2 farver del 2 15:32
6# Grøn abstraktion 11:01

Slip tanker fri og se hvad der kan opstå i denne impulsive akvareløvelse, hvor det handler om male uden at føle sig forkert med hensyn til det færdige resultat. I denne øvelse vil du have mulighed for at opdage hvordan du kan kombinerer lyse akvarelfarver med kraftige farver.

7# Abstrakte blomster 12:26

Denne øvelse tager afsæt i at lade vandet og akvarelfarven gøre "arbejdet" for dig, I denne øvelse opstår maleriet ved hjælp af at bruge meget vand og lade det "tilfældige" opstår i maleriet.

8# Mini blomster akvarel 07:10

I denne øvelse har du mulighed for at øve akvarelmaleri i et mindre format fx A5 men større format passer også fint til denne akvareløvelse. Akvareløvelsen tager udgangspunkt i at bruge mere eller mindre klare farver samt at blande farverne undervejs i maleprossen.

9# Naturens farver 06:36

Kombinere 2 akvarel grundteknikker i det samme akvarelmaleri og opdag hvordan akvarelmaleriet kan blive konkret ved hjælp af disse 2 akvarelteknikker i det samme maleri

10# Naturens farver del 2 13:34
11# Farverige natur farver 07:45

Afprøv kombinationen med akvarel og akvarelblyanter i det samme akvarelmaler. I denne akvareløvelse kombineres flere forskelllige muligheder, både det at male vådt i vådt samt at male vådt på tørt, derudover kan du supplere med vandopløselige akvarelfarveblyanter eller fx vandopløselige neocolor farver.

12# Farverige natur farver del 2 10:42
13# Farverige natur farver del 3 08.02
14# Blomster planter 09:00

Mal med grålige og gennemsigtige akvarelfarver sammen nogle stærke og farverige akvarelfarver, den måde kan du opnå variation i det maleriske udtryk

15# Blomster planter del 2 06:13
16# Impulsiv akvarelmaling 07:22

Kom i kontakt med din impulsive energi og se hvad der vil opstå i akvarelprocessen. I denne akvareløvelse bruges der ikke optegning med blyant, du går bare igang og ser hvad der opstår.

17# Blomsterliv 18:37

Mal et stemnigsfyldt blomstermotiv ved af få akvarelfarver, det der hensigten ved dette akavarelmaleri er at lade lyset opstå ved hjælp af lyse og lette akvarelflader omkring blomstermotivet. Du kan også varierer mængden af akvarelfarve og dermed gøre det mere eller mindre kraftigt i farverne.

18# Blomsterliv del 2 11:01
19# Livfulde blomster 13:20

Mal et stemnigsfyldt blomstermotiv ved af få akvarelfarver, det der hensigten ved dette akavarelmaleri er at lade lyset opstå ved hjælp af lyse og lette akvarelflader omkring blomstermotivet. Du kan også varierer mængden af akvarelfarve og dermed gøre det mere eller mindre kraftigt i farverne.

20# Livfulde blomster del 2 08:31
21# Blomster abstraktion 11:28

Skab et abstrakt blomstermotiv i en impulsiv proces hvor du lader maleriet opstå ved hjælp af mange forskellige variationer akvarelfarver.

22# Blomster abstraktion del 2 08:18
23# Violette blomster 10:06

I denne akvareløvelse arbejdes der med kraftige akvarelfarver men samtidigt er det vigtigt at bevare enkelte lyse områber i maleriet.

24# Violette blomster del 2 12:04
25# Mal og tegn blomster 17:21

Kombinere akvarelmaling sammen med akvarelfarveblyanter eller en anden form for vandopløselig tegnekridt i dette akvarel blomstermotiv. Lad impulsen og akvarelfarverne skabe maleriet.

26# Luftige blomster 16:47

Kombinere akvarelmaling sammen med akvarelfarveblyanter eller en anden form for vandopløselig tegnekridt i dette akvarel blomstermotiv. Lad impulsen og akvarelfarverne skabe maleriet.

27# Akvarel og stærke farver 08:03

Mal kraftfuldt med stærke gullige og rødlige akvarelfarver. I denne akvareløvelse spares der ikke på akvarelfarverne tværtimod, der bliver skruet op for kontrasten

28# Akvarel og stærke farver del 2 12:56
29# Abstrakte roser 12:04

Mal roser med vandige akvarelfarver på ru akvarelpapir. I denne akvareløvelse arbejdes der med det figurative og fantasifulde på sammetid

30# Abstrakte roser del 2 06:29

Akvarel undervisningsvideoerne indeholder en lang række flotte, figurative og abstrakte blomsterbilleder, som er opstået i en kunstnerisk og kreativ proces, hver enkelt blomster motiv bære præg af den impulsive og organiske proces, ligesom du får oplysninger om forskellige og hensigtsmæssige maleteknikker og farveblandinger ud i det semi abstrakte og figurative udtryk.

Udover ovenstående teknikker, vil Uffe fortælle lidt om, hvad der efter hans mening gør et billede interessant, med de til- og ikke mindst fravalg, som det kræver.

Kombinationen af akvarelmaling og vand males på i både tynde og kraftige lag. Ved hjælp af vandets mængde kan nogle uforudsigelige organiske former opstå, som kan være afsæt for impulsive akvarelmaleri som sætter fantasien i gang – og du kan arbejde videre derfra. De forskellige akvarelteknikker er velegnet til at overkomme frygten for det hvide papir; her er man allerede i gang med maleriet uden en forudgående konkret idé.

Målsætningen med kurset er at omsætte indtryk og stemninger til dit visuelle maleriske udtryk, samt lade iagttagelse og inspiration skabe grobund for kunstnerisk udfoldelse. Derudover handler øvelsesvideoerne om at opøve nye teknikker og færdigheder, der kan bruges fremadrettet. I intuitiv blomster akvarelmaling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls, der opstår i processen.

Malerier du vil lære at male på kurset

Herunder kan du se lille udsnit af det blomster du vil lære at male på dette kursus:

Akvarel blomster

Fra “Danmarks bedste portrætmaler” på DR1

Herunder kan du se et kort uddrag fra da jeg var med i “Danmarks bedste portrætmaler” på DR1. Du kan se hele udsendelsen her

 

Aarhus, Odense, Aalborg eller København – Alle kan være med!

Dette blomster akvarelkursus er for alle i hele landet. Du kan deltage omend du bor i Aarhus, Odense, Aalborg, København eller et helt andet sted i Danmark. Kurset er nemlig online, hvilket betyder, at du kan se lektionerne hvor og hvornår du vil, så længe du har adgang til internettet. Du kan ligeledes se videoerne lige så mange gange du vil, og så endda på ubestemt tid!

Anmeldelser

Har du taget dette kursus? Log ind for at skrive en anmeldelse.

Anmeldelse fra Henrik

Har taget begge Uffes kurser, og de er klart anbefalelsesværdige.
Henrik
03-07-2023

Spændende

Det har været et rigtig spændende kursus at følge, og det fungerer godt at tage i forlængelse dit grundlæggende kursus her på siden.
Sanne Iversen
22-03-2023

Endnu et godt kursus

Endnu et virkelig godt kursus fra Uffe - tak igen :-)
Madsen
05-09-2022

Flere kurser fra andre undervisere...

Akvarelkursus | Lær at male akvarel Akvarelkursus | Lær at male akvarel
Keramikkursus Keramikkursus
Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere

Denne side blev sidst opdateret: