Kursus i blomsterbinding | Lær blomsterbinding på dette onlinekursus for begyndere
privatlivspolitik

Kursus i blomsterbinding

Med Anja Bach Hansen
Kommer snart!
På dette kursus, som er for dig der elsker blomster, vil jeg guide dig igennem de grundlæggende teknikker og principper, der skal til, for at du selv kan binde en række forskellige typer buketter, der alle har den helt rigtige sammensætning i forhold til farver, materialer og æstetisk balance.
- Anja Bach Hansen, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang
20 danske videolektioner
2 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback
Underviser Anja Bach Hansen
Anja Bach Hansen
Uddannet blomsterdekoratør
Arbejdet med blomsterbinding siden 2001
Professionel underviser og instruktør
Mød din underviser Anja her!

På dette kursus lærer du alt det grundlæggende for at kunne binde dine egne flotte buketter.

Du behøver aldrig at have bundet en buket før, for jeg vil komme omkring det hele, lige fra værktøj, varebehandling og den rigtige vase til forskellige opbygningsmetoder, valg af blomster og sammenspil.

Kurset er lige på trapperne og jeg arbejder pt. på at færdiggøre de sidste videoer.

Vil du gerne have besked, når kurset er klar og live på siden, kan du helt uforpligtende tilmelde dig en notifikations-liste nedenfor.

Når du er tilmeldt, får du desuden en early bird rabatkode på 15%, når kurset lanceres.

Jeg vil prøve at komme omkring alle de små detaljer der kan drille og give dig de gode tips og tricks til at opnå et godt resultat.

At arbejde med blomster er et håndværk som er skønt at kunne og med de rigtige fremgangmetoder, er det i princippet kun fantasien der sætter grænser.

Nogle lærer hurtigt at binde en harmonisk buket, andre skal prøve mange gange, men jeg tror på at alle kan lære det. Efter 17 år i blomsterbranchen, kan jeg stadig ende ud med en skæv buket, men heldigvis er blomster et meget taknemmelig materiale at arbejde med, så det er bare at ligge buketten fra sig og starte forfra…

Man lærer bedst ved at gøre det, så jeg anbefaler at du selv ¨leger¨ med, imens jeg guider dig igennem hele buketten. Og det gode ved dette online kursus er at du i fred og ro kan stå derhjemme og spole frem og tilbage, pause, play og se forfra, lige så mange gange du har behov for det.

 

Flere kurser fra andre undervisere...

Malekursus for begyndere Malekursus for begyndere
Fotokursus for begyndere Fotokursus for begyndere
Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere