Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere

Med Lise Højer
Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
599 DKK
[9]
Hvis du har lyst til at udfolde dine kreative evner med blyant og viskelæder, så er mit tegnekursus garanteret noget for dig. Du behøver hverken at kunne blande en farve eller tegne en cirkel. Det eneste du skal, er at have mod på at lege og lyst til at lære.
- Lise Højer, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
36 danske videolektioner
3 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback
Underviser Lise Højer
Selvstændig billedkunstner
Ejer af kreativtfitnesscenter.dk
Underviser i male- og tegneteknikker siden 2010
Mød din underviser Lise her!

Bliver du også dybt fascineret når en person tegner et portræt i en video på Youtube?

  • Vil du også tegne mere end tændstikmænd?
  • Mangler du en komplet guide der er til at forstå?

Så er du på det helt rigtige sted for dette tegnekursus kan hjælpe dig forstå udfordringerne i at tegne hvad du ser, og give dig en komplet guide til at træne netop det.

På dette online tegnekursus kan du lære en masse tekniker, der kan hjælpe dig knække koden til f.eks. at tegne smukke portrætter af lige den person du kunne have lyst til.

Teknikerne kan trænes i det tempo der passer dig og er lige til at gå til.

Jeg lover at hvis du følger dette onlinekursus og går ind i de øvelser jeg serverer for dig, så har du flyttet dine tegninger langt forbi tændstikmændene, når du når slutningen af kurset.

Kurset er tilrettelagt for dig der stoppede med at tegne som barn og for dig der tegnede lidt op i teenageårene hvor du måske lige fik lidt indsigt i ansigterne med, men så stoppede.

Det er helt normalt at voksne mennesker ikke kan tegne andet end de mest simple figurer, for vi har simpelthen aldrig lært det. Nu er muligheden der også for dig der tænker, at det lærer du aldrig…. ALLE kan lære det – det handler blot om lysten til det.

God fornøjelse

P.s
Elsker du at tegne? Giv glæden ved at tegne videre til dit barn eller barnebarn med et tegnekursus for børn her fra WeTeach!

Se den fulde lektionsplan

Videolektioner i dette kursus

Materialer | Modul 1

1# Materialer og tegneredskaber 08:18 GRATIS VIDEO

Dette første modul kan du blive lidt klogere på tegneredskaber. Det kan være en jungle når du første gang skal ud og indkøbe tegnegrej dels fordi du måske ikke ved så meget om hvad der er af muligheder ude på markedet og dels fordi du ikke selv har gjort dig nogen erfaringer endnu.

2# Valg af papir 04:09

I denne video skal vi se på, hvilket papir du børn vælge og hvad det kræver af dit papir at blive brugt til tegning. Kom godt fra start ved at vælge det rigtige papir!

Basisfigurer | Modul 2

3# Sådan tegner du basisfigurerne 01:08 GRATIS VIDEO

Her vil du blive ført igennem det jeg kalder basisfigurer som er grundlaget for al tegning. Disse figurer skal sidde på rygraden i et eller andet omfang og så er det noget der kan trænes og øves på alle vegne uden de store armbevægelser.

4# Firkanter og forsvindigspunktet 07:15

I denne video skal du lære at tegne en firkant på den rigtige måde. Selvom det lyder simpelt, så kan selv en firkant være svær at få til at se helt rigtig ud. Jeg vil i denne video vise dig teknikken bag en korrekt firkant!

5# Sådan tegner du trekanter 02:50

I denne video skal vi kigge på trekanten, faktisk flere forskellige trekanter. Jeg viser dig et par tips og tricks til at tegne en trekant du er tilfreds med.

6# Sådan tegner du perfekte cirkler og kugler 04:46

I denne video kaster vi os over cirklen, og du skal lære, hvordan du med lette strøg kan tegne en pæn og rund cirkel. Teknikken bag cirklen bruges rigtige meget, når du tegner andre objekter, så det er en god ting at få ind i hånden, inden vi går videre i kurset.

Farver og skygger | Modul 3

7# Sådan tegner du skygger og ‘farve’ 02:06 GRATIS VIDEO

Lær hvordan du med trykket kan styre blyantens farvetæthed, og hvordan du skal vende blyanten for at opnå den bedste skyggelægning.

8# Toner 02:54

Vi skal i denne video prøve at arbejde med skygger i din tegning samt se, hvordan man også med blyanten kan tilføje 'farve'.

9# Tegn en kop | Del 1 01:35

I denne video skal vi sammen prøve at tegne en kop. En kop er god at træne skygger og toner på, da den netop indeholder en del af disse. 

10# Tegn en kop | Del 2 14:13

Vi skal i denne video starte på at tegne vores kop, og forsøge at gengive de skygger og toner vi ser i den.

11# Tegn en kop | Del 3 10:09

I denne videolektion færdiggør vi vores kop. Du burde nu ved at have tegnet en af kopperne, have fået en fornemmelse af, hvordan du arbejder med skygger og toner i din tegning.

12# Quickdraw af kop 1 00:40

I denne video ser du, hvordan jeg har tegnet en af de andre kopper. Det er en quickdraw video, men du burde kunne følge med alligevel og evt. selv prøve at tegne den samme kop som mig :-)

13# Quickdraw af kop 2 00:28

Endnu en quickdrawing af en af de andre kopper

14# Quickdraw af kop 3 00:44

En sidste quickdrawing af den 4. og sidste kop

Gitterlinjer | Modul 4

15# Sådan tegner du efter gitterlinjer 01:16 GRATIS VIDEO

I dette modul lærer du den ældgamle teknik med at tegne efter gitterlinier. Gitterlinier er en metode der kan støtte dig i at få proportionerne helt på plads i din tegning. meningen er at du starter ud med de mange gitterlinier og så kan du efterhånden du bliver mere og mere trænet slippe dem og skære ned på antallet.

16# Sådan tegner du et billede efter gitterlinjer 08:12

I denne video skal vi igang med at tegne vores billede efter gitterlinjer. Vi starter ud med at tegne gitterlinjerne med en lineal og jeg vil herefter vise, hvordan du så rent faktisk bruge dem, når du skal gengive et billede på baggrund ad linjerne.

17# Sådan starter og afslutter du dit gitterlinje-billed 11:20

I denne video skal vi for alvor i gang med gitterlinjer, og jeg viser dig blandt andet, hvordan du kommer godt fra start med gitterlinjer

17.2# Timelaps 0:58

I denne video vil du se hele tegne-processen i timelaps

Objekttegning | Modul 5

18# Sådan tegner du objekter 00:48 GRATIS VIDEO

Dette modul omhandler live-drawing eller objekt tegning som det hedder på dansk. Det er straks lidt vanskeligere for øjet at opfange og hjernen at få det ned på papiret, når der ikke er mulighed for at lægge gitterlinier på. Objektet flytter på sig når du flytter hovedet.

19# I gang med objekttegning (live drawing) 02:05

I denne video skal vi foralvor prøve kræfter med objekttegning. Vi skal igen prøve at tegne en kop, men denne gang er det ikke et billede vi tegner efter men en rigtig 'live' kop.

20# Tegning af objekt | Del 1 02:03
21# Tegning af objekt | Del 2 07:32
22# Tegning af objekt | Del 3 04:18
23# Tegning af objekt | Del 4 00:30
24# Tegning af objekt | Del 5 01:42

Slip kontrollen | Modul 6

25# Slip kontrollen og tegn hurtigt! 00:33 GRATIS VIDEO

Nu presser jeg din live drawing lidt på tid. Vi kan sagtens sidde og fordybe os længe i et objekt eller et foto, men det er en god ide engang imellem at presse tiden ned over. Dette udvikler også vores opfattelsesevne, da du med kort tid skal beslutte hvad der er vigtigst for gengivelse af det pågældende objekt.

26# Tips og tricks til at slippe kontrollen 02:13

I denne videolektion giver jeg dig en række tips og tricks, der kan hjælpe dig med at slippe kontrollen når du tegner.

Tegn et portræt | Modul 7

27# Portrættegning | Sådan tegner du et realistisk portræt 02:13 GRATIS VIDEO

I dette modul vil du lære at tegne et portræt fra bunden. Vi anvender teknikken med gitterlinjer til at tegne et realistisk protræt. Derudover vi vil også anvende skygger og toner (som vi også har lært) i forbindelse med portrættet.

28# Tegn et portræt | Del 1 01:26
29# Tegn et portræt | Del 2 15:18
30# Tegn et portræt | Del 3 09:16
31# Tegn et portræt | Del 4 05:36
32# Tegn et portræt | Del 5 03:11
33# Tegn et portræt | Del 6 08:22
34# Tegn et portræt | Del 7 08:43
35# Tegn et portræt | Del 8 03:54
36# Tegn et portræt | Bonus 04:25

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, kan du logge ind her, og efterfølgende se alle videolektionerne i kurset samt hente de evt. medfølgende materialer. Når du køber adgang bestemmer du selv din adgangskode. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.
Du kan her se en video, der beskriver, hvordan du køber adgang og kommet i gang med et kursus på WeTeach.dk.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder "livstidsadgang"?

Livstidsadgang betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidspunkt, hvis du har brug for det.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. Under hver videolektion kan du stille spørgsmål og evt. uploade billeder af dit arbejde, så underviseren kan give dig feedback. Vores undervisere svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vores kurser købes som gavekort?

Ja, du kan købe vores kurser som gavekort, og give det til en du holder af. Du kan både købe et gavekort til et bestemt kursus eller på et valgfrit beløb, som kan bruges på et vilkårligt kursus. Læs mere her.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt fysisk kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan får jeg adgang til kursets evt. medfølgende materialer?

På de kurser, hvor der medfølger et hæfte, en opskrift, en guide eller noget helt tredje, vil du kunne hente disse materialer direkte fra din brugerprofil her på WeTeach.dk.

Yderligere spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til vores kurser!

Kontakt kundeservice

Tag kurset i Aarhus, Odense, Aalborg og København – ja faktisk hele landet!

Dette tegnekursus er for alle i hele Danmark, om du så bor i Aarhus, Odense, Aalborg eller København. Det er det smarte ved onlinekurser, nemlig at de kan tages hvor og hvornår du vil, så længe du har adgang til en internetforbindelse. Du kan altså med dette tegnekursus lære at tegne i sommerhuset eller i bilen på vej til ferie. Du kan se videoerne, lige så mange gang du vil, endda på ubegrænset tid!

Anmeldelser

Har du taget dette kursus? Log ind for at skrive en anmeldelse.

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus - rent teknisk kunne det måske godt have været bedre i forhold til lyd og video, men alt i alt rigtig godt.
Johanne Miriam
05-06-2023

Bedste kursus

Bedste kursus jeg har set online so far. Der er virkelig valuta for pengene og Lise er god til at formidle.
Simone Bendiksen
30-01-2023

Super kursus

Hej Lise, Virkelig godt kursus - tak for det - jeg har lært meget! Mvh.
Martin Iversen
08-01-2022

Kan anbefales

Kan varmt anbefales - jeg lærte en masse og Lise var hurtig til at svare på spørgsmål.
Morten Højer
05-06-2021

Mange gode videoer

Rigtig mange gode videoer, der har lært mig meget. Jeg vil gerne anbefale kurset til alle, der ikke lige kan eller vil komme på et fysisk tegnekursus.
Marianne Ravn
02-01-2021

Udemærket kursus

Jeg synes det er et udemærket kursus, og man får masser af prof undervisning for pengene. Nogle gange kan det godt være lidt svært at høre hvad Lise siger, men det går an. 4 store stjerner herfra!
Magnus P
20-09-2020

Virkelig godt

Jeg har været meget tilfreds med undervisningen, og har formået at komme rigtig godt fra start med mine egne små tegne-projekter.
Peter Mørk
27-04-2020

Tak for kurset

Hej Lise! Tak for en dejligt kursus - det lærte jeg rigtig meget af, og har allerede tegnet en masse flotte tegninger der skal i ramme og hænges op. Mvh.
Janni Nielsen
09-03-2020

God undervisning

Hej Lise, Tak for et fint kursus. Jeg synes det har været meget lærerigt, og jeg er kommet godt i gang med mine egne små tegning. Kh. Hanne
Hanne
24-05-2018
Se alle anmeldelser

Flere kurser fra andre undervisere...

Malekursus for begyndere Malekursus for begyndere
Portrætmaling for begyndere Portrætmaling for begyndere
Tegnekursus for børn Tegnekursus for børn

Denne side blev sidst opdateret: