Lise Højer

Lise Højer

Jeg kan se, hvor gammel du var, da du stoppede med at tegne

I Kunsthuset Løvens Hule underviser billedkunstner Lise Højer i male- og tegneteknikker.
Det gør hun, fordi hun tror på, at kreativitet er en væsentlig del af alle menneskers trivsel, og fordi hun drømmer om, at flere oplever hvad kunst og kreativitet kan gøre for voksne mennesker.

Hele sit voksne liv har Lise Højer været passioneret omkring det at flytte mennesker fra a til b. Og det gør hun allerbedst gennem undervisningen. Siden 2010 har hun været selvstændig kunstner og underviser, simpelthen fordi hun elsker at se almindelige mennesker udvikle sig og opleve, at de faktisk kan noget, de ikke troede, de kunne.

Lise fortæller at…

”Det er almindeligt kendt, at børn har brug for at udfolde deres kreative evner, men på et tidspunkt i livet, så stopper rigtig mange mennesker med at bruge de evner til noget. Allerede i folkeskolen fjernes fokus fra børns kreative intelligens, og det er rigtig ærgerligt, for det afbryder en hel dimension af læring og udfoldelse hos mennesker. Rigtig mange af de voksne, der kommer til mig fortæller mig, at de ikke kan tegne andet end en tændstikmand. Men det kan de godt. Det er bare fordi de stoppede med at tegne, inden de nåede længere. Så når begynder at modtage undervisning hos mig, kan jeg næsten se, hvor gamle de var, da de stoppede med at tegne”.

Lise Højer brænder for at udbrede kunst og kreativitet, og derfor har hun udviklet sine egne teknikker og moduler, som man skal igennem, når man bliver undervist af hende.
Modulerne er netop rettet mod at give folk en succesoplevelse, og derfor er det også målet, at de skal gå hjem med et portræt eller maleri under armen, når undervisningsmodulerne er færdige.

Hvis du har lyst til at udfolde dine kreative evner, så er Lises male- og tegnekurser garanteret noget for dig. Du behøver hverken at kunne blande en farve eller tegne en cirkel. Det eneste du skal, er at have mod på at lege og lyst til at lære.

Følg Lise på:

hjemmeside facebook

Kurser fra Lise

Tegnekursus for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
599 DKK
[9]
Hvis du har lyst til at udfolde dine kreative evner med blyant og viskelæder, så er mit tegnekursus garanteret noget for dig. Du behøver hverken at kunne blande en farve eller tegne en cirkel. Det eneste du skal, er at have mod på at lege og lyst til at lære.
- Lise Højer, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
36 danske videolektioner
3 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback

Lises egne værker