privatlivspolitik

Malekursus for begyndere

Med Karina Bjerregaard Bastholm
20% rabat
480 DKK 599 DKK
[3]
Hvis du kunne tænke dig at få en grundlæggende viden om materialevalg, farveteori, opbygning af maleriet, teknikker og afslutning af maleriet, så er dette malekursus lige noget for dig!
- Karina Bjerregaard Bastholm, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info Se videoerne så mange gange du vil. Se dem igen om en måned eller om et år, du har adgang for altid - også når vi opdaterer eller udvider kurset!
14 danske videolektioner
2 timers undervisning
Guide til kontraster
Tjekliste til det færdige maleri
Stil spørgsmål og få feedback
Underviser Karina Bjerregaard Bastholm
Karina Bjerregaard Bastholm
20 års erfaring med abstrakt maleri
Underviser i abstrakt maleri siden 2014
Professionel billedkunst-underviser
Mød din underviser Karina her!

Dette malekursus er bygget op af 3 dele:

  • Del 1: De 5 grundelementer i abstrakt maleri (en grundviden om materialer, farvelære, opbygning, teknikker og afslutning)
  • Del 2: Dybere gennemgang af udvalgte teknikker
  • Del 3: Hjælp/inspiration til at komme i gang og til at komme videre, hvis du er gået i stå.

Hvis du er nybegynder eller bare godt kunne tænke dig at få en basisviden i forhold materialevalg, farveteori, opbygning af maleriet, teknikker og afslutning af maleriet, så er dette kursus måske noget for dig.

Du behøver ikke at have prøvet at male før, du skal bare have lyst til at være legende, undersøgende og eksperimenterende i forhold til det at male abstrakt. På den måde har du de bedste forudsætninger for at blive tilfreds med dit abstrakte maleri.

Jeg er selv vild med online kurser. For jeg ELSKER friheden – at kunne deltage HVOR og HVORNÅR man vil – det synes jeg er vildt fedt! At jeg ikke er afhængig af nogen, og at jeg ikke behøver pakke mit malegrej og bevæge mig ud af døren, det er så befriende.

Jeg synes, det er mega fedt, at jeg kan gå til og fra inspiration, som jeg har brug for det – NÅR det passer MIG. Og ikke bare på en bestemt ugedag og et bestemt tidspunkt. Og så undgår jeg at blive uvenner med min mand, fordi jeg har fået maling på bilens sæder ;-)

Se den fulde lektionsplan

Videolektioner i dette kursus

1# Introduktion til dette malekursus 2:15 GRATIS VIDEO

I denne video giver jeg dig en introduktion til dette kursus. Jeg fortæller om, hvad du kan forvente at lære og hvordan dette kursus er opbygget.

De 5 grundelementer

2# Materialevalg til det abstrakte maleri 7:41

I denne videolektion vil ud lære, hvordan du vælger de rigtige materialer og værktøjer, når du skal i gang med at male abstrakt. Se med og blive klogere!

3# Farvevalg og farveteori 9:12

I denne videolektion vil ud lære, hvordan du vælger de rigtige materiale og værktøjer, når du skal igang med at male abstrakt. Se med og blive klogere!

4# Komposition og opbygning af det abstrakte maleri 7:31

I denne videolektion vil du lære, hvordan du arbejder med kompositionen i dit maleri. Du bliver blandt andet præsenteret for et trick, så du til hver en tid, kan udpege præcis, hvor i maleriet, du bevidst vil placere centrale elementer,

5# Teknikker i abstrakt maleri 2:13

I denne video vil du lære om teknikker. Når du har øvet dig, vil du opdage at du efterhånden har en hel vifte af teknikker, du kan benytte i dit maleri. Den teknik du vælger at bruge vil give et bestemt resultat og det er skønt at kunne skifte mellem forskellige teknikker.

6# Hvornår ved man at maleriet er færdigt? 3:38

I denne lektion skal vi se på, hvordan du ved, hvornår dit maleri er færdigt og hvornår det er på tide at stoppe med at male.

Seks udvalgte teknikker

7# Kontrast er den store overskrift! 3:46

I denne video vil du lære om kontraster. Viden om brug af kontrast i maleriet vil gøre dig i stand til nemt at vælge farver, redskaber og teknikker, fordi du nu ved, hvad du har brug for, for at at komme videre med arbejde

8# Mal ubevidst 8:02

Her i denne video viser jeg dig en teknik, jeg kalder 'Mal ubevidst'. Den er især god til at bruge i opstarten af dit maleri.

9# Tusch teknik 8:14

I denne video skal du lære at male med tusch. Fordi tuschen er et redskab, der egentlig lægger op til præcision, nøjagtige linier og afgrænsede flader, kan du nemt bruge den som kontrast til dine malestrøg.

10# Lag på lag teknikken 9:16

Med denne video får du en af mine vigtigste teknikker til at opbygge dybde og perspektiv i det abstrakte maleri. Det er noget af det sværeste at få til at lykkes, når man maler abstrakt.

11# Brug af vand i det abstrakte maleri 3:46

I denne videolektion vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge vand, når du maler abstrakt, til f.eks. at skabe dybte i maleriet.

Hjælp og inspiration

12# Slip fri af din maleblokering 11:51

I denne video viser jeg dig en metode til at komme videre og godt i gang med at male. Selv hvis du føler, at du er fuldstændig gået i stå, og måske har ramt den famøse maleblokering.

13# Er inspiration at låne eller at stjæle? 4:04

I denne video giver jeg dig min holdning til, hvordan du kan hente inspiration i din dagligdag og også skæve til hvad andre gør. Uden at være bekymret for, om du har stjålet ideer fra nogen.

14# Sådan bruger du lys og skygge bevidst i dit maleri 2:58

Når lys og skygge arbejder sammen, vil du opnå endnu flottere resultater, så du bliver tilfreds med dit maleri. Den rette placering af lyse og mørke farver i forhold til hinanden vil automatisk give flotte kontraster og en rigtig fin dybdefornemmelse.

Lidt inspiration

Jeg drømmer om, at være med til at gøre tilgangen til det abstrakte maleri mere afslappet – det vigtigste er at være legende og eksperimenterende. Ikke være for styret af regler og fremgangsmåder, for det bremser kreativiteten.

Du må ikke være bange for at springe ud i det og prøve noget af. Det er ikke sikkert, at det bliver hæng-på-væggen-i-stuen-pænt i første omgang.

Men jeg tror på alle har potentiale til at lære at male. Nogle lærer hurtigt, andre har brug for at prøve mange gange.

Det er lidt ligesom at lære at cykle – nogle børn springer bare på cyklen og kører som om de aldrig har lavet andet. For andre tager det lidt længere tid, giver blå mærker og kræver plaster på knæ og albuer.

Med mindre du er mega vild, giver mine kurser ingen grund til at købe plaster.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, kan du logge ind her, og efterfølgende se alle videolektionerne i kurset samt hente de evt. medfølgende materialer. Når du køber adgang bestemmer du selv din adgangskode. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.
Du kan her se en video, der beskriver, hvordan du køber adgang og kommet i gang med et kursus på WeTeach.dk.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder "livstidsadgang"?

Livstidsadgang betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidspunkt, hvis du har brug for det.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. Under hver videolektion kan du stille spørgsmål og evt. uploade billeder af dit arbejde, så underviseren kan give dig feedback. Vores undervisere svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vores kurser købes som gavekort?

Ja, du kan købe vores kurser som gavekort, og give det til en du holder af. Når du køber et kursus som gavekort, vil du efter du har gennemført købet, modtage en ordrebekræftelse samt selve gavekort, lige til at printe ud og pakke ind. På gavekortet vil det være tydeligt beskrevet, hvordan modtageren indløser det og kommer i gang med kurset.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt fysisk kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan får jeg adgang til kursets evt. medfølgende materialer?

På de kurser, hvor der medfølger et hæfte, en opskrift, en guide eller noget helt tredje, vil du kunne hente disse materialer direkte fra din brugerprofil her på WeTeach.dk.

Yderligere spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til vores kurser!

Kontakt kundeservice

Anmeldelser

Har du taget dette kursus? Log ind for at skrive en anmeldelse.

Dejligt kursus, der gør det nemt at komme i gang

Jeg har været meget tilfreds med Karinas kursus, og det har hjulpet mig godt i gang med mine egne malerier.
Lisbeth K.
28-11-2019

Meget tilfreds

Det har været et meget lærerigt og inspirerende kursus. Tusind tak Karina!
Inger
02-10-2019

Rigtig fint kursus

Rigtig fint kursus, som hjalp mig i gang med mine egne værker. Karina er god til at inspirere og lære fra sig. Tak!
Hanne Flensted
20-11-2017