Mal ubevidst

WeTeach.dk » Malekursus for begyndere » Mal ubevidst
Lektion nr. 8 af 20 8:02 2

Her i denne video viser jeg dig en teknik, jeg kalder ‘Mal ubevidst’. Den er især god til at bruge i opstarten af dit maleri.

Især hvis du som mange andre, synes det kan være lidt skræmmende at få begyndt på et stort hvidt lærred. Hvor starter man? I det ene hjørne og så til næste kant? Eller på midten?

Jeg viser dig, hvordan du uden at planlægge, kan komme godt fra start og skabe det bedste grundlag for at komme i mål og blive tilfreds med resultatet.

Du lærer, at slappe mere af i processen og nyde, at der ikke er noget rigtigt og forkert, når du maler på denne måde.

Du får også et par ideer til at gøre dit kreative frikvarter sjovt og effektivt, hvis du f.eks. har afsat en time til mig-tid.

Underviser Karina Bjerregaard Bastholm
20 års erfaring med abstrakt maleri
Underviser i abstrakt maleri siden 2014
Ejer af Onlinemalekursus.dk
Mød din underviser Karina her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål

2 Svar

 1. Lisbeth M. siger:

  Hei!
  Maler du alltid på et tørt lerret?

  • Karina B. siger:

   Hejsa Lisbeth
   Ja, jeg maler oftest på et tørt lærred. Men du kan få rigtig flotte effekter frem ved at male vådt-i-vådt, eller som jeg gør, med vand i malingen.
   Du skal have rigtig godt styr på teknikken vådt-i-vådt, for at malingen ikke bare bliver til en grå-brun masse ;) Derfor anbefaler jeg altid at lade hvert lag tørre inden næste lag lægges.
   Rigtig god arbejdslyst
   Mvh Karina