Lag på lag teknikken

WeTeach.dk » Malekursus for begyndere » Lag på lag teknikken
Lektion nr. 10 af 20 9:16 0

Med denne video får du en af mine vigtigste teknikker til at opbygge dybde og perspektiv i det abstrakte maleri. Det er noget af det sværeste at få til at lykkes, når man maler abstrakt.

At få skabt dybde i maleriet vil betyde, at du vil kunne fornemme, at det består af mange lag. Du vil kunne se at dit maleri er gennemarbejdet og det vil betyde, at man kan SE kvaliteten og den energi du har lagt i det.

Med denne teknik vil du vide, hvad du skal gøre, hvis du synes dit maleri virker lidt livløst eller fladt. Du vil kunne skabe interessante udtryk, hvori man vil elske at gå på opdagelse.

Jeg fortæller dig hvorfor det er vigtigt ikke at dække hele lærredet i hvert lag, men netop at benytte denne teknik. På denne måde vil du få en masse forærende uden at du behøver at tænke og planlægge dig igennem maleprocessen.

Det er dét et kreativt frikvarter handler om.

Har du spørgsmål til denne video eller mit kursus her på siden, skal du være velkommen til at skrive til mig i kommentarfeltet herunder. Jeg svarer hurtigst muligt :-)

Underviser Karina Bjerregaard Bastholm
20 års erfaring med abstrakt maleri
Underviser i abstrakt maleri siden 2014
Ejer af Onlinemalekursus.dk
Mød din underviser Karina her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål