Sådan kommer du i gang med et kursus på WeTeach.dk

Sådan virker WeTeach.dk

Der rigtig nemt at komme i gang med et kursus på WeTeach. Alt hvad du skal gøre er at følgende nedenstående trin, og så er du igang!

  1. Vælg det kursus du gerne vil have adgang til ved at trykket på “Få adgang nu” knappen.
  2. Gennemfør betaling og vælg den kode du gerne vil logge ind med på siden.
  3. Efter gennemført betaling modtager du automatisk en mail med dit brugernavn. Du kan nu logge ind med brugernavn og den adgangskode du valgte da du betalte.
  4. Når du er logget ind kan du enten gå til Min konto -> Medlemskaber -> Tryk start på dit kursus. Alternativt kan du via siden gå til kurset, hvor der nu istedetfor “Få adgang nu” står “Start kursus”.
  5. Alle videoer i det kursus du har købt adgang til er låst op, og du kan nu navigere frit mellem dem og se dem i den rækkefølge du ønsker.

De fleste af vores kurser indeholder også forskellige former for ekstra materiale, f.eks. en e-bog, en guide eller noget helt tredje. Disse ekstra materiale får du også adgang til under Min konto -> Downloads.

Hvis du stadig ikke er helt med på, hvordan du får adgang til og ser vores kurser, kan du se en kort introduktions video nedenfor, hvor jeg viser og forklarer, hvordan det hele fungerer. Har du spørgsmål, så skriv gerne til vores kundeservice.

Video – Sådan fungerer WeTeach.dk

Skrevet i: Blog » Blog| Diverse