privatlivspolitik

Tegning af objekt | Del 5

WeTeach.dk » Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere » Tegning af objekt | Del 5
Lektion nr. 24 af 36 01:42 4
Underviser Lise Højer
Lise Højer
Selvstændig billedkunstner
Ejer af kreativtfitnesscenter.dk
Underviser i male- og tegneteknikker siden 2010
Mød din underviser Lise her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål

4 Svar

 1. Avatar Aase O. siger:

  Hvordan undergå du at sætte sorte finger på det hele når du bruger fingerne og jeg fik også hele hånden sort da jeg kom til at lægge den på tegnengen?

  Vedhæftet billede:  stole-med-gitter-rotated.jpg

  • Lise Højer Lise H. siger:

   Hej Aase

   Dine stole er blevet virkelig godt ;) Flot arbejde …

   Hvis du gerne vil have lidt mere realisme i tegningen hjælper det hvis konturstregerne forsvinder lidt ud i enten skyggen bag stolene eller ind i skyggen på stolene…. håber det giver mening ;)

   Hvis du kommer til at tvære dine skygger ud, så kan det være en ide at tage et stykke papir og folde det og lægge det mellem din tegning og den hånd der tværer henover – så burde du kunne undgå det ;)

   Nogen bruger bomuldshandsker – det går jeg ikke selv, for jeg vil gerne mærke materialet jeg arbejder med ;)

   Godt arbejde
   Lise

 2. Avatar Aase O. siger:

  Hej har forsøgt at tegne et bord ved hjælp af gitterlinjer hvis jeg ellers ville tegnet dette ville jeg måle tingene op men så er det ikke frihåndstegning har hat problemer med at få bordplade og bænke sæder rigtig i forhold til hinanden har prøvet at holde linal op for at se hvilke der er parrale. Det hjælper at lægge farve på så ses fejlene bedre syntes jeg og jeg har stadigvæk svært ved at tegne cirkeler men det kommer nok. kritik modtages gerne. sender også det med stolene det var nemmere
  Venlig hilsen
  Aase

  Vedhæftet billede:  bord-med-gitter-rotated.jpg

  • Lise Højer Lise H. siger:

   Kære Aase

   Skønt at høre du er godt igang ;)

   Når du tegner sådan et sæt bord og stole som du har sendt skal du være opmærksom på, at der er noget der hedder forsvindingspunkter – det er som oftes det der driller når man tegner den slags.

   Forsvindingspunkter er et helt kapitel for sig i tegningens verden, men i al sin enkelthed har en firkants modsatrettede sider samme forsvindingspunkt de er derfor ikke paralelle. Til gengæld har sider der i firkanten/kassen er paralelle i den virkelige verden samme forsvindingspunkt …..

   Det er lidt langhåret ;)

   Du kan måske gennemskue det via den simple tegning jeg har sendt til dig. Der har jeg blot tegnet en firkant der kunne blive til et hus. Forsvindingspunkterne er sat af i horisontlinien.

   Ellers prøv at Google forsvindingspunkter … ;)

   Ellers synes jeg faktisk din tegning er superfin og du har virkelig arbejdet godt med skyggerne … Det er virkelig fint at se

   Øvelse gør mester ;) og du er godt på vej bare bliv ved

   Mange hilsner
   Lise

   Vedhæftet billede:  IMG_0115-scaled.jpg