Uffe Boesen

Uffe Boesen

Siden 2013 har jeg koncentreret mig om akvarelmaling på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Udgangspunktet for at male akvarel var at fordybe mig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre mig i akvarelmaleri, samt at lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m. Naturen er ofte omdrejningspunkt for mine motiver, da den kan skabe afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Udover traditionel akvarel maling, har jeg også arbejdet med intuitiv akvarel maling. I denne proces arbejder jeg ud fra nogle andre kriterier end jeg ellers gør. I intuitiv akvarel maling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls der opstår i processen. Min erfaring med intuitiv akvarel og traditionel maling videreformidler jeg, i form af kurser og lignende.

Jeg har blandt andet været med i “Danmarks Bedste Portrætmaler” på DR1, som du kan se et udklip af herunder:

Følg Uffe på:

hjemmeside instagram facebook

Kurser fra Uffe

Akvarelmaling kursus for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
399 DKK
[10]
På dette danske akvarel kursus, vil du lære at male akvarel med en af danmarks bedste akvarelmalere. Du vil blive holdt i hånden hele vejen, og lære en masse om teknikker, kontraster og lys indenfor akvarelmaling.
- Uffe Boesen, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
22 danske videolektioner
4 timers undervisning
Komplet materialeliste
Stil spørgsmål og få feedback

Mal blomster med akvarel

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
Akvarel blomster | Mal blomster med akvarel
399 DKK
[3]
Med dette kursus, vil du lære at tegne blomster med akvarel. Prøv kræfter med hele 18 forskellige akvarel blomstermotiver, som jeg, trin for trin, vil vise dig, hvordan du maler.
- Uffe Boesen, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
30 danske videolektioner
6 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback