privatlivspolitik

Sådan hækler du bikubemønster i tunesisk hækling

WeTeach.dk » Online kursus i tunesisk hækling » Sådan hækler du bikubemønster i tunesisk hækling
Lektion nr. 10 af 17 05:30 0

Mønsteret ligner små bikuber og er meget populært til blandt andet puder i mega tykt garn -som for eksempel spaghetti garn – hæklet på en meget stor hæklenål. Du kan også vælge at hækle det med en dobbeltråd af et lækkert merinould garn.

Mønsteret består af omslag og af to masker, som hækles sammen. Det går over to rækker, og da disse rækker er forskellige, forskydes mønsteret på anden række i forhold til første række. Mange har problemer med at få kanterne til at fungere i dette mønster, men jeg viser dig, hvordan du hækler det uden de store problemer.

Faktisk er det et nemt mønster, når man første har fået styr på kanterne. Bikubemønsteret hækles over et lige antal masker, og det gør sig flot i både tyndt og tykt garn. Prøv dig frem med forskellige garnkvaliteter og forskellige størrelser hæklenåle. Superflot mønster til puder, tevarmere, punge, tasker og meget mere.

Underviser Pernille Cordes
Pernille Cordes
Professionel underviser og blogger
Forfatter til flere bøger om tunesisk hækling
Indehaver af englegarn.dk
Mød din underviser Pernille her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål