Sådan laver du melerede striber med tre farver i tunesisk hækling

WeTeach.dk » Online kursus i tunesisk hækling » Sådan laver du melerede striber med tre farver i tunesisk hækling
Lektion nr. 4 af 17 06:07 0

En variation af melerede striber, hvor du bruger 3 farver garn og opnår en rigtig flot effekt. Med de melerede striber i to farver vil du altid skulle lave dit farveskift i venstre side – men med tre farver er det anderledes. Farveskiftet foregår i både højre og venstre side, og du skifter farve for hver række, hvilket vil sige at der skiftes farve i starten af hver række på både fremrække og tilbagerække.

Det er slet ikke så indviklet, som det lyder – glæd dig til at få det vist.  Garnet du skal bruge, vil af sig selv hænge for enden af rækken, så det er klar til at blive skiftet ind. Prøv dig frem med forskellige farvekombinationer. Min erfaring er, at hvis du lægger 3 nøgler garn op ved siden af hinanden, og disse farver ikke nødvendigvis, er det perfekte match – så kan det sagtens vise sig, at være den perfekte farvekombination til denne teknik. Prøv at vælge lidt overraskende farver og se resultatet – det skal nok blive godt.

Underviser Pernille Cordes
Professionel underviser og blogger
Forfatter til flere bøger om tunesisk hækling
Indehaver af englegarn.dk
Mød din underviser Pernille her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål