Intarsia teknik – grafiske mønstre

WeTeach.dk » Online kursus i tunesisk hækling » Intarsia teknik – grafiske mønstre
Lektion nr. 15 af 17 12:13 0
Hent diagrammet her!(Adgang til kursus påkrævet)

Intarsia teknikken anvendes til at hækle grafiske mønstre, som fx trekanter, firkanter, romber eller andre former. Du kan opnå de flotteste resultater med denne teknik.

Mange kommer på mine kurser som begyndere og vil straks lære at hækle de flotte grafiske mønstre i tunesisk hækling, da de ofte har set flotte puder med trekantmønstre og lignende. Jeg vil dog anbefale, at du prøver nogle af de øvrige teknikker først.

Det er i hvert fald vigtigt, at du har været igennem startrække og tunesisk ret. Til intarsia bruges oftest tunesisk ret, så den del af teknikken er ikke så vanskelig. Det er antallet af garnfarver, og det, at du skal sno garnerne om hinanden ved farveskift, som er mere udfordrende. Men jeg vil give dig mine bedste til, hvordan du får flotte overgange mellem de enkelte felter og til, hvordan du håndterer flere garnfarver ad gangen. Og når du har været mit kursus igennem, er jeg sikker på, at du kan mestre denne spændende og fascinerende teknik.

Underviser Pernille Cordes
Professionel underviser og blogger
Forfatter til flere bøger om tunesisk hækling
Indehaver af englegarn.dk
Mød din underviser Pernille her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål