Pernille Cordes

Johanne

Pernille Cordes er en kreativ strik- og hækledesigner, der udvikler unikke opskrifter og mønstre, og vejleder om alt indenfor strik og hækling. Hun udvikler designs inden for både beklædning og bolig og har en ganske særlig passion for de grafiske mønstre i tunesisk hækling og er forfatter til to bøger om denne teknik: Tunesisk Hækling – til dig og din bolig samt Den store bog om Tunesisk Hækling.

Hun er grundlægger og ejer af Englegarn, som er en inspirerende webshop fyldt med opskrifter, kits, magasiner og tilbehør. Hun har også sit eget kvalitetsgarnmærke Englegarn baseret på rene, åndbare og komfortable garnmaterialer.

Med sit nyskabende mindset og evne til at fordybe sig i form og farver, har hun skabt sit eget kreative univers i form af Design by Pernille Cordes, hvor en stadig strøm af ideer bliver til nye mønstre og opskrifter.

Det er centralt for Pernille Cordes at engagere og udfordre både begyndere, viderekomne og yderst erfarne strikkere og hæklere. Det gør hun ved at udvikle opskrifter og mønstre til alle sværhedsgrader.

Pernille Cordes er uddannet lærer og har en diplomuddannelse i tekstilformgivning. Hun har 20 års undervisningserfaring på skoler, aftenskoler og seminarium samt strikkefestivaler i ind- og udland.

Hun er med sin passion og mangeårige undervisningserfaring en utrolig god formidler, og du bliver vejledt hele vejen igennem fra begynder til let øvet niveau indenfor tunesisk hækling.

Bøger af Pernille

   

Følg Pernille på:

hjemmeside instagram facebook

Kurser fra Pernille

Tunesisk hækling for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
399 DKK
[4]
På dette kursus i tunesisk hækling vil du lære alle de grundlæggende teknikker, der skal til for at hækle dine egne projekter med tunesisk hækling. Lær blandt andet at hækle en flot pude samt et par lækre plusvarmere!
- Pernille Cordes, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
17 danske videolektioner
2 timers undervisning
2 opskrifter og diagrammer
Stil spørgsmål og få feedback