Melerede striber i tunesisk hækling

WeTeach.dk » Online kursus i tunesisk hækling » Melerede striber i tunesisk hækling
Lektion nr. 3 af 17 06:39 0

Melerede striber er en virkelig god begynderteknik, hvor du hurtigt kan bruge en masse af dine lækre garnrester. Melerede striber er en smuk variant af ensfarvede striber, og som du ser på forsidebilledet, så mikses de to garnfarver på skift med hinanden i striberne.

De melerede striber er perfekte til at skabe en glidende overgang mellem forskellige farvenuancer, og du kan herved nemt lave fx puder med det meget trendy tone i tone – look. Jeg viser dig et super tip til at skifte garnfarve i venstre side. Det er virkeligheden bare, at lave et ekstra omslag i kanten – så det får du hurtigt lært.

Du vil herved opnå, at få en flot kant i venstre side, hvor maskerne fremstår med skiftevis den ene og den anden farve af de garner, som du hækler med. Brug teknikken til puder, tehætter, punge, tørklæder, tasker og meget andet. Du kan også mikse de melerede striber med ensfarvede striber for et flot resultat.

Underviser Pernille Cordes
Professionel underviser og blogger
Forfatter til flere bøger om tunesisk hækling
Indehaver af englegarn.dk
Mød din underviser Pernille her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål