Sådan strikker du en pulsvarmer med ret-strik frem og tilbage på pinden

WeTeach.dk » Lær at strikke | Strikkekursus for begyndere » Sådan strikker du en pulsvarmer med ret-strik frem og tilbage på pinden
Lektion nr. 19 af 67 00:54 3

Pulsvarmere er et fænomen, der nok er mest kendt blandt strikkere, det er her du viser omverdenen at du kan strikke. Enhver strikker med respekt for sig selv har strikket mindst et sæt pulsvarmere til sig selv. Det skal du ikke snydes for.

Mens du lære at strikke ret strik frem og tilbage på pinden, strikker du et smukt sæt pulsvarmere – som du spicer op med fede knapper.

Når du har strikket en masse pinde ret, skal du strikke knaphuller, så du kan knappe pulsvarmerene. Du lære også hvordan du kan “snyde” hvis du har glemt at strikke et knaphul, så du ikke skal trævle op.

Noget af det der er svært som ny strikker, er at kende forskel på ret og vrangside i ret-strik, Charlotte Kaae, har et superlet tip, der gør dig i stand til hurtigt at kende forskellen på ret og vrangside i ret-strik.

Underviser Charlotte Kaae
Professionel underviser og foredragsholder
Forfatter og strikdesigner
Blogger og YouTuber
Mød din underviser Charlotte her!

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål - ordet er dit!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

3 Svar

 1. Jette Appelon Marquardsen siger:

  Kære Charlotte.
  Jeg er lige gået på seniorpension, og har utallige uafsluttede strikkeprojekter liggende, primært fordi sværhedsgraden er for høj= jeg har ikke lært det grundliggende. Så nu skal det være, jeg begynder ved start, og vil egentlig gerne være parat til start😊. Jeg har kigget på intro til hue og håndledsvarmer – men hvor meget garn skal jeg købe pr projekt? Jeg kan ikke se, det er angivet?
  Venlig hilsen Jette Marquardsen,Jette-henrik@webspeed.dk

 2. Trine F. siger:

  Hej Charlotte. Hvilken garn kan jeg bruge hvis jeg ikke har det du bruger til pandebåndet?

  • Charlotte Kaae siger:

   Hej Trine
   Du kan eks bruge Peruvian Highland Wool fra Filcolana, det er et 100% uldgarn og er ikke fluffy ligesom det jeg har brugt. Men er dejligt varmt.