Vi skal strikke et pandebånd med vrangmasker!

WeTeach.dk » Lær at strikke | Strikkekursus for begyndere » Vi skal strikke et pandebånd med vrangmasker!
Lektion nr. 25 af 67 01:29 3

Glatstrik frem og tilbage på pinden. strikker du ved at strikke ret på retsiden og vrang på vrangsiden.

For at få vrangmasken i din hånds hukommelse, er det vigtigt du får strikket mange vrangmasker, derfor har Charlotte skrevet en opskrift på et fint pandebånd du kan binde i håret og holde ørene varme om vinteren.

Vrangmasken er tit der hvor mange nye strikkere står af, nu kan de retmasken, men vrangmasken den giver bare ikke mening. Der findes flere måder at strikke vrang på, Charlotte Kaae mener at de der ikke fanger vrangmasken, bare skal prøve med en anden måde at strikke vrang på, så fanger de den.

Derfor får du også to måder at strikke vrang på i dette modul, så får du den helt sikkert i din hånds hukommelse – og glem nu ikke, du strikkede mange retmasker inden den sad, du skal også strikke mange vrangmasker inden den sidder.

Underviser Charlotte Kaae
Professionel underviser og foredragsholder
Forfatter og strikdesigner
Blogger og YouTuber
Mød din underviser Charlotte her!

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål - ordet er dit!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

3 Svar

 1. Jette M. siger:

  Jeg prøver lige igen. Har købt kurset, vil gerne købe garn lidt samlet, men jeg kan simpelt hen ikke lytte mig til, hvor mange nøgler pr opskrift? Hvis jeg handlede i garnbutik, kunne jeg bare besøge den en ekstra gang, men nethandel er løsningen lige nu, og fragt er dyrt
  Håber på snarligt svar.
  Venlig hilsen Jette Marquardsen

 2. Lone J. siger:

  Hvilket garn kan bruges som alternativ til denne du anbefaler? :) Jeg synes, det er svært at finde ud af at vælge garnalternativer til de anbefalinger, der står i strikkeopskrifter.
  Mvh. Lone

  • Charlotte Kaae siger:

   Hvis du finder et garn, der har nogenlunde samme løbelængde, plus minus 10 meter. så kan du bytte det ud, jeg anbefaler Alpaka eller merino IKKE bomuld.