Hæfte ender sammen

WeTeach.dk » Lær at strikke | Strikkekursus for begyndere » Hæfte ender sammen
Lektion nr. 17 af 67 03:53 2
Underviser Charlotte Kaae
Professionel underviser og foredragsholder
Forfatter og strikdesigner
Blogger og YouTuber
Mød din underviser Charlotte her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål

2 Svar

 1. Benthe M. siger:

  Hi
  Jeg har virkelig lært meget i de første lektioner min opslagning er blevet meget bedre. Har strikket sokker for mange år siden, men givet op på at strikke, fordi jeg strikker så ujævnt. Babyhuen blev også meget ujævn, men er gået igang med nr 2 medens jeg venter på garn.
  I dit hand out står der slå 106 masker op istedet for 60 til babyhuen

  Varme hilsener Benthe

  • Charlotte K. siger:

   Hej Benthe

   Hvor er det dejligt at læse at du klør på og er super skarp på tallene.

   Det er nemlig 60 til baby, 106 er næste størrelse, jeg har lige sendt rettelser til We Teach, 1000 tak for du fangede den.

   I forhold til det bliver ujævnt, så vil det nok være sådan i et stykke tid, det bedste du kan gøre er at gøre som du gør nu, nemlig strikke en masse. Nogle gange kan det også hjælpe at prøve andre pinde af, eks hvis du strikker på metal, så prøv træ eller omvendt. Selv strikker jeg på det tynde pinde mere jævnt på metal, og på de tykkere pinde mere jævnt på træ.

   Send evt et billede af dit strik, så kan jeg hjælpe yderligere.

   Jeg er super glad for du allerede nu i modul 3 synes du har lært en masse og hvis du har lyst må du meget gerne skrive en anmeldelse ude på forsiden https://weteach.dk/laer-at-strikke-kursus