Kurser fra Charlotte Kaae på WeTeach.dk
privatlivspolitik

Charlotte Kaae

Charlotte Kaae

Forfatter, strikkedesigner, underviser, foredragsholder og blogger på fuldtid, Charlotte Kaae har rygende travlt, og vi er derfor stolte over, at hun har givet sig tid til at lave et strikkekursus til WeTeach.dk.

I 2006 startede Charlotte  bloggen KnittingByKaae. I 2011 udkom hendes bog »Krydret strik« og firmaet ByKaae blev grundlagt med fokus på strikkedesign, udgivelser og undervisning. Allerede i 2015 udgiver Charlotte endnu en bog om strik, denne gang “Strik & Mal Grafisk Gobelinstrik”

Charlottes egne designs og kit finder du på hendes egen side eller på ravelry.com, hvor hendes profil er “Kaae”.

Her på WeTeach.dk er Charlotte vores ubestridte strik-ekspert, og hendes første kursus vil blive et strikkekursus for begyndere – et kursus som vil hjælpe dig med at komme i gang med at strikke i dit helt eget tempo og uden at skulle møde fysisk op på aftenkurser eller lignende.

Mød Charlotte og hør mere om kurset i videoen nedenfor.

Følg Charlotte på:

hjemmeside instagram facebook ravely

Kurser fra Charlotte

Strikkekursus for begyndere

399 DKK
[4]
Dette online strikkekursus er for dig, som ikke har tid til at tage på workshops, og gerne vil lære at strikke i dit eget tempo. Du lærer alle de vigtigste strikketeknikker, og vi vil sammen strikke en masse spændende projekter.
- Charlotte Kaae, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info Se videoerne så mange gange du vil. Se dem igen om en måned eller om et år, du har adgang for altid - også når vi opdaterer eller udvider kurset!
30+ danske videolektioner
3 timers undervisning
7 strikkeopskrifter + hjælpeark
Stil spørgsmål og få feedback