Materialer til at komme i gang med at strikke

WeTeach.dk » Lær at strikke | Strikkekursus for begyndere » Materialer til at komme i gang med at strikke
Lektion nr. 1 af 67 11:14 1

I dette modul fortæller Charlotte Kaae om, hvilke materialer og hvilket strikkegear du får brug for, og hvad der yderligere er rart at have i din strikkekurv.

Du får naturligvis brug for strikkepinde og garn. Men derudover har du også brug for målebånd, stoppenål, saks og markørere. Desuden er det rigtig rart at have en omgangstæller, men den er ikke et must have.

Du lære om garn og pinde, hvordan du vælger det rette garn og de rette pinde, hvordan du læser og forstår det der står på garnets bandarole og forstår hvilket garn du skal vælge når du køber garn til dine projekter.

Med dette modul er du klædt godt på til at gå ud og købe garn og pinde, hvad end du shopper i en fysisk butik eller på nettet.

Indkøbsliste

Du finder herunder en "indkøbsliste" med de ting, du skal bruge til kurset.

Listen indeholder også links til hvor du kan købe de enkelte ting, så det er nemt for dig at komme i gang.

Indkøbslisten Pinde: Garn: Diverse:
Underviser Charlotte Kaae
Professionel underviser og foredragsholder
Forfatter og strikdesigner
Blogger og YouTuber
Mød din underviser Charlotte her!

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål - ordet er dit!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Et svar

 1. Andreas S. siger:

  Hej Charlotte

  Jeg et spørgsmål til strikkefasthed. Jeg har lavet en strikkeprøve til den trøje jeg skal igang med. Denne opskrift strikkefasthed har en strikkefasthed på 10 masker x 14 pinde pr. 10 x 10 cm i glatstrik. Trøjen strikkes på 8 mm rundpind i bambustræ. De tal jeg får er 12 masker x 18 pinde pr. 10 x 10 cm. Dermed strikker jeg stramt, da jeg har for mange masker på 10 cm. Konklusion på mit spørgsmål er jeg vil gerne vide om jeg behøver gå en pind større op eller om jeg kan justerer i størrelsen på min trøje. Jeg ønsker en trøje i M, men er i tvivl om hvis jeg strikker en S eller L om jeg får en M størrelse ud af det ved min strikkeprøve.
  Jeg håber denne besked giver mening og du kan sende mig i den rette retning.
  De bedste hilsner
  Andreas