privatlivspolitik

Stangmasker(stgm), halve stangmasker (hstgm) og dobbelte stangmasker(db stgm)

WeTeach.dk » Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere » Stangmasker(stgm), halve stangmasker (hstgm) og dobbelte stangmasker(db stgm)
Lektion nr. 4 af 21 16:52 0

En stangmaske er en højere fastmaske, men de er grundlæggende bygget op på samme måde. Fastmasken har 2 masker og ét gennemtræk, en stangmaske har 3 masker og 2 gennemtræk. Denne ekstra maske bliver lavet ved at hente garnet en ekstra gang inden masken hækles.

I denne video viser jeg hvordan man laver stangmasker (stgm), halve stangmasker (hstgm) og dobbelte stangmasker (db stgm). Derefter snakker vi om hvordan man ville lave en trippel, quardropel etc. Stangmaske. Når vi har fundet ud af at hækle en stangmaske skal vi selvfølgelig se på, hvordan rækkerne kommer til at se ud og hvordan man vender en række med stangmasker på en pæn måde.

Til sidst gennemgås indtagninger og udtagninger med stangmasker. Det er næsten det samme som med fastmasker – og så alligevel ikke. Det kommer til at tage dig lidt tid at øve dig på alle de nye masker, men frygt ikke, så snart du har det i hænderne, så er der næsten ikke noget i hækling du ikke vil kunne mestre! Efter denne lektion kan du hækle ZigZag-mønsteret i bogen.

Underviser Johanne Louise Nagel
Johanne Louise Nagel
Uddannet designer fra Kadk
DK´s største YouTuber indenfor hækling
Underviser og afholder hækle-workshops
Mød din underviser Johanne Louise her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål