Johanne Louise Larsen

Johanne

Jeg hedder Johanne, og jeg er hjemmegående husmor. Jeg er gift med den dejligste nørd og sammen har vi Aske på ½ år og Kibo, vores Eurasier, på 5. Jeg er uddannet designer fra Danmarks Designskole i København (Kadk) og har derfor altid dén vinkel på mit håndværk, at det skal være funktionelt og praktisk – først og fremmest skal det give værdi til brugeren!

Jeg lærte at hækle og strikke da jeg var relativt lille og dengang var det noget af en kamp. Det tog faktisk både al min mors OG derefter min mormors tålmodighed før jeg endelig fik lidt fat i det, men siden da har jeg nydt det som afslapning, hygge og meget meget mere. Jeg elsker at lære nye teknikker og nye håndværk, men det er disse to, hækling og strik, der er mine primære nørklerier.

Du er altid velkommen til at komme med kritik, rettelser af stave/slåfejl eller opfordringer til videoer eller mønstre. Jeg har ikke altid tid eller mulighed for at efterkomme alle ønsker, men jeg prøver så godt jeg kan (og jeg bliver ikke ked af det, bare fordi du har fundet en stavefejl ???? )

Du kan finde mig her på siden samt min Youtube kanal ”Moster Johanne” og ”Aunt Johanne” eller på Instagram @MosterJohanne.

Hvis du har billeder af noget du har lavet ud fra mine mønstre eller anden instruktion, vil jeg meget gerne se det! Du kan sende mig en mail på service[at]mosterjohanne.dk eller uploade det til Instagram og tagge mig.

Følg Johanne Louise på:

hjemmeside instagram

Kurser fra Johanne

Hækling for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
399 DKK
[15]
Dette kursus er for dig, som gerne vil lære at hækle. Det tager udgangspunkt i, at du aldrig har hæklet før, og gennemgår alt hvad du skal bruge for at mestre håndværket og hækle dine egne projekter.
- Johanne Louise Nagel, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
21 danske videolektioner
6 timers undervisning
50 siders e-bog + 3 hækleopskrifter
Stil spørgsmål og få feedback

Lær at hækle dyr og figurer

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
Kommer snart!
På kursus, vil du lære at lave hæklede dyr. Vi starter blødt ud og lærer først at hækle de grundlæggende former til hæklede dyr. Herefter skal vi hækle noget konkret, og du vil blandt andet lære at lave en hæklet elefant og en hæklet flodhest.
- Johanne Louise Nagel, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang Info
17 danske videolektioner
3 timers undervisning
2 opskrifter på hæklede dyr
Stil spørgsmål og få feedback

Blogindlæg af Johanne Louise

10 sjove (og gratis) hækleopskrifter, du bør prøve

Skrevet af: Johanne Louise Nagel

Gratis hækleopskrifter

I den seneste tid er det blevet meget populært at hækle, men ofte bliver det kun til de klassiske bordskånere eller karklude, og det kan godt blive lidt kedeligt i længden. Kunne du også tænke dig at kunne hækle flere forskellige sjove og anderledes ting – uden at skulle have fat i din pengepung? Vi…
Læs mere…