At læse diagrammer | Bedstemorfirkant

WeTeach.dk » Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere » At læse diagrammer | Bedstemorfirkant
Lektion nr. 16 af 21 15:47 0
Find diagrammet i e-bogen(Adgang til kursus påkrævet)

Det er lidt af en udfordring at følge et diagram for første gang, men forhåbentligt gør det arbejdet noget lettere når du først har hæklet det samme efter et nedskrevet mønster. Dette mønster har nogle få steder der kan være svære at beskrive i et nedskrevet mønster, hvorfor det snart burde være tydeligt at diagrammer til tider kan være meget praktiske enten for sig selv eller sammen med et nedskrevet mønster.

Efter denne video er der et par eksempler på hvordan man kunne hækle efter andre diagrammer, så hvis du mangler mere hjælp, burde den være at hente i disse videoer. I videoen klipper jeg frem og tilbage fra mønsteret til mig der hækler mønsteret, forhåbentlig vil I sætte jer med mønsteret foran jer og hækle med, imens.

Det er vigtigt at sammenligne de masker I laver med symbolerne på diagrammet. På den måde bliver det nemmere at se på diagrammet hvilken maske der skal hækles og hvilken maske den skal hækles i.

Underviser Johanne Louise Nagel
Uddannet designer fra Kadk
DK´s største YouTuber indenfor hækling
Underviser og afholder hækle-workshops
Mød din underviser Johanne Louise her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål