At hækle i cirkler + magisk ring

WeTeach.dk » Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere » At hækle i cirkler + magisk ring
Lektion nr. 8 af 21 13:21 0

Når man hækler rundt i cirkler er det vigtigt at vide, hvordan man begynder med en lukket ring (en såkaldt magisk ring), med en åben ring, eller ved at hækle ned i startknuden. Derfor starter vi med disse tre metoder.

Derefter kigger vi på, hvordan man hækler cirklen større og snakker om en mønstergentagelse til at bestemme, hvor udtagningerne skal være på den næste runde. For at illustrere princippet i at hækle i cirkler gennemgår vi, hvordan det ser ud på et diagram.

Herefter skal vi i gang med at se på, hvordan man slutter runder eller hækler i spiraler. Til dette hører en kort snak om vendemasker og farveskift på runder. Til sidst skal vi kigge på at lave en cylinder, der er lukket i den ene ende.

Denne videolektion vil kort sagt lære dig alt hvad du bør video om at hækle rundt og den magiske ring, men for at det ikke skal være løgn, så skal vi faktisk også i næste video hækle endnu mere rundt, denne gang med mærketråd, som kan bruges til at holde styr på antallet af masker i din cirkel.

Underviser Johanne Louise Nagel
Uddannet designer fra Kadk
DK´s største YouTuber indenfor hækling
Underviser og afholder hækle-workshops
Mød din underviser Johanne Louise her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål