Sådan laver du luft-, fast- og vendemasker samt lærer at tælle rækker + masker

WeTeach.dk » Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere » Sådan laver du luft-, fast- og vendemasker samt lærer at tælle rækker + masker
Lektion nr. 2 af 21 18:12 0
Hent e-bogen til kurset her!(Adgang til kursus påkrævet)

En meget almindelig måde at starte et projekt i hækling på, er ved at lave en række luftmasker (lm) og derefter hækle fastmasker (fm) ned i denne. Det er ikke den eneste metode, men det er den nemmeste.

I denne video får du grundstenen i rigtig mange forskellige typer hækling, og med kun denne korte introduktion, samt den næste video om indtagninger og udtagninger, kan du gå i gang med at hækle det allerførste mønster i bogen!

Prøv at få sat noget garn på en nål og kom i gang med at få hæklet nogle rækker, det er den bedste måde at lære det på.

I videoen viser jeg hvordan man vender når rækken er færdig, og laver en såkaldt vendemaske. Det er dog bare mere af det samme, faktisk er det bare en luftmaske, som gør rækkens start lidt pænere at se på. Til sidst skal vi se på hvordan man kan se på arbejdet hvor mange rækker man har hæklet, og hvor mange masker man har på rækken. Det gør man ved at identificere luftmaskekæden og derefter ved at finde ud af, hvordan én fastmaske ser ud.

Underviser Johanne Louise Nagel
Uddannet designer fra Kadk
DK´s største YouTuber indenfor hækling
Underviser og afholder hækle-workshops
Mød din underviser Johanne Louise her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål