Tjek din nederdel igennem

WeTeach.dk » Lær at sy | Sykursus for begyndere » Tjek din nederdel igennem
Lektion nr. 14 af 28 02:26 2

Når du har syet et stykke tøj, er det vigtigt at tjekke det igennem en sidste gang.

Jeg viser dig, hvad du helt konkret skal kigge efter, og hvad du skal have justeret og finpudset, for at din nederdel bliver smuk og håndværksmæssigt i orden.

Underviser Signe Eriksen
Professionel underviser og blogger
Dameskrædder og mønsterkonstruktør
Indehaver af skaberlyst.dk
Mød din underviser Signe her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål

2 Svar

 1. Mia P. siger:

  Hej Signe

  Jeg er helt ny i sy-universet og har nu færdiggjort nederdelen i en “demomodel”. Jeg har lagt mærke til, at min symaskine laver nogle små løkker i undertråden rundt omkring. Jeg er 90% sikker på, at den er trådet korrekt. Har du en ide om, hvorfor den gør det. Jeg har vedhæftet et billede, så du kan se, hvad jeg mener.

  Jeg vil også gene benytte mig af chancen for at sige, at kurset her er virkelig godt. Jeg kan især godt lide, at du går sådan i detaljer med, hvad man skal gøre. For en som mig, der er helt blank i de begreber man skal lære, fx. trådretning. Er det dejligt, at du giver dig tid til at forklare hvad det er, uden at det trækkes i langdrag. Stor ros herfra. Jeg glæder mig til at gå i gang med blusen :)

  Venlig hilsen
  Mia

  Vedhæftet billede:  nederdel-loekker.jpg

  • Signe E. siger:

   Hej Mia
   Undskyld det meget sene svar. Jeg håber, du har fundet en løsning, men ellers kan jeg sige at jeg er 100% sikker på at det er trådningen af symaskinen, den er gal med ;) Måske er det allerede i spolingen af undertråd, den er gal. Hvis det ikke er spolet stramt nok, så vil det lave løkker. Og hvis tråden ikke er inde i alle hak og spændskiver undervejs i trådningen, kan det også give løkker.
   Når du spoler undertråd, så vær sikker på at spolen er klikket helt ned på stangen og helt ind til stopperen (det siger “klik” når den er der på de fleste maskiner). Tjek at det bliver spolet stramt, så du ikke får lavet hele spoler, der er for løse.
   Jeg håber, det hjælper :)

   Og dejligt at høre, at du er glad for kurset. Tusind tak <3

   Venlig hilsen
   Signe