Kurser fra Signe Eriksen på WeTeach.dk
privatlivspolitik

Signe Eriksen

Karina Bjerregaard Bastholm

Billede af Mathilda Yokelin

Signe Eriksen er uddannet dameskrædder og mønsterkonstruktør. Hun har arbejdet med tøj og syning siden 2004 med eget skrædderi og i modebranchen.

I 2011 åbnede Signe hjemmesiden Skaberlyst.dk, hvor hun blogger, udgiver online kurser og holder live kurser i syning og mønsterkonstruktion.

Signes baggrund har givet hende en forkærlighed for skrædderiet og det gode håndværk. Selvom teknikkerne nogle gange tager lidt længere tid at udføre på skrædder manér, så lønner det sig i resultatet, som bliver smukt og tilfredsstillende.

Det er kvaliteten af tøjet, der afgør, om du bliver glad for det. Og for at opnå en god kvalitet i det tøj, du syr, er det vigtigt du kommer godt fra start med din syning. Det hjælper Signe Eriksen dig med i sykurset her på WeTeach.dk.

Med de teknikker, Signe lærer dig, bliver du i stand til selv at sy dit eget yndlingstøj.

Følg Signe på:

hjemmeside instagram facebook

Kurser fra Signe

Sykursus for begyndere

399 DKK
[1]
Dette begynderkursus i syning guider dig igennem dine første syprojekter. Du lærer at vælge stof, arbejde med symønstre og at sy en nederdel samt en bluse fra bunden. Kurset er fuld af tricks, der gør det nemt at sy godt.
- Signe Eriksen, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info Se videoerne så mange gange du vil. Se dem igen om en måned eller om et år, du har adgang for altid - også når vi opdaterer eller udvider kurset!
28 danske videolektioner
6 timers undervisning
37 siders e-bog inkl. 1 mønster og 5 hjælpeark
Stil spørgsmål og få feedback