privatlivspolitik

Signe Eriksen

Karina Bjerregaard Bastholm

Billede af Mathilda Yokelin

Signe Eriksen er uddannet dameskrædder og mønsterkonstruktør. Hun har arbejdet med tøj og syning siden 2004 med eget skrædderi og i modebranchen.

I 2011 åbnede Signe hjemmesiden Skaberlyst.dk, hvor hun blogger, udgiver online kurser og holder live kurser i syning og mønsterkonstruktion.

Signes baggrund har givet hende en forkærlighed for skrædderiet og det gode håndværk. Selvom teknikkerne nogle gange tager lidt længere tid at udføre på skrædder manér, så lønner det sig i resultatet, som bliver smukt og tilfredsstillende.

Det er kvaliteten af tøjet, der afgør, om du bliver glad for det. Og for at opnå en god kvalitet i det tøj, du syr, er det vigtigt du kommer godt fra start med din syning. Det hjælper Signe Eriksen dig med i sykurset her på WeTeach.dk.

Med de teknikker, Signe lærer dig, bliver du i stand til selv at sy dit eget yndlingstøj.

Følg Signe på:

hjemmeside instagram facebook

Kurser fra Signe

Sykursus for begyndere

Lær at sy | Online sykursus for begyndere
Kommer snart!
I dette sykursus lærer du at arbejde med et symønster, vælge stof, klippe stoffet rigtigt og sy to begyndervenlige modeller. Du lærer alle de nødvendige teknikker, der skal til for at sy en bluse samt en nederdel, modeller som er udviklet specifikt til dette kursus.
- Signe Eriksen, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang
+20 danske videolektioner
+3 timers undervisning
Mønstre og designs