E-bogen

WeTeach.dk » Skulpturkursus | Lær at lave dine egne skulpturer » E-bogen
Lektion nr. 20 af 20 0:57 2
Hent e-bogen her(Adgang til kursus påkrævet)

Skulpturbog fra 2015, med tips og ide`er til arbejde med skulpturlim.

Underviser Tina Lund Christiansen
Professionel underviser i Powertex og Paverpol
Kunstner og Forfatter
Ejer af tinalundchristiansen.dk
Mød din underviser Tina Lund her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål

2 Svar

  1. aase n. siger:

    Hej TINA LUND.Jeg har lige købt dit kursus ,og set alle dine vidioer igennemog syntes det lyder spændende.Jeg har en smule hvih powertex tilbage ,jeg lige vil bruge inden jeg køber powerpool.Kan jeg købe pulverfarve(eks sort),og blande i det hvide?.Hvordan blander jeg .Poverpool fås vel kun i sort og hvid som færdig.Hvad er det fornuftigste at købe som nybegynder..undskyld mine spørgsmål.glæder mig til at gå i gang i morgen.VH AASE NIELSEN.

    • Tina Lund C. siger:

      Hej Aase, tak for din positive tilbagemelding. Du kan både sagtens bruge din powertex iblandet sort pulver. Jeg blander ofte selv, jeg tager en anelse vand og blander pulver i, så en smule af powertex, blander godt og derefter i det resterende. Hvor meget pulver du skal bruge er svært at sige, du må prøve dig lidt frem, det er altid muligt at tilsætte mere undervejs. I forhold til paverpol købes det i danmark CC hobby Holstebro, som gennemsigtig hvor du selv blander farve i, hvis du bestiller hos paverpol kan du få flere farver. Powertex fås i alle mulige farver og kan bestilles hos Create art i Slangerup. Jeg plejer at anbefale sort eller brun som nybegynder, hvor man når figuren er tør, kan bruge guld eller bronze til sidst for at fremhæve lys og skygge. Du er altid velkommen til at spørge, rigtig god fornøjelse.