Tina Lund Christiansen

Tina Lund Christiansen

Jeg maler og skaber finurlige skulpturer, skulpturer både i fiberbeton, bronze og i genbrugsmaterialer forarbejdet i skulpturlim.
Det er det sidste jeg vil undervise i her på siden.

Jeg skaber fordi jeg ikke kan lade være. At finde ting i naturen og bruge dem til sjove finurlige ting er noget der startede i min barndom, mine daglige udflugter til skovbrynet, hvor fuglene sang, i takt med træernes rasles og mine skridt, der hvor jeg fandt de små skatte, der kunne blive til trolde, feer eller alfer, der blev min passion grundlagt.

I 2008 begyndte jeg at arbejde med skulpturlim, stofrester og ting jeg havde fundet i naturen, efter et par år blev jeg Certificeret som Paverpol instruktør, og senere som Powertex underviser.

Jeg har afholdt fysiske kurser ”Skab din egen skulptur” flere gange årligt siden 2012.

Udover kunsten, arbejder jeg som pædagog og underviser på en lille skole.

Det vigtigste for mig når jeg underviser er at formidle på en sådan måde, at ligegyldig om man er erfaren kunstner eller helt grøn og uøvet, vil det være muligt at skabe et resultat som man er glad og tilfreds med.

Følg Tina Lund på:

hjemmeside

Kurser fra Tina

Skulpturkursus for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
399 DKK
[5]
På dette kursus vil du lærer trin for trin hvordan du skaber din egen skulptur med skulpturlim (f.eks. Powertex) og stofrester. Du vil blive indført i grundprincipperne, så du til enhver tid kan skabe lige den skulptur du har lyst til.
- Tina Lund Christiansen, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
20 danske videolektioner
2 timers undervisning
E-bogen "Skab din egen skulptur"
Stil spørgsmål og få feedback