privatlivspolitik

Lær at brodere | Broderikursus for begyndere

Med Marianne Ochwat
Onlinekursus | Kom i gang idag!
Kommer snart!
På dette broderikursus lærer du at brodere frie sting helt fra bunden. Jeg viser dig, hvordan du kan sy hvert enkelt sting og bagefter kombinere dem til et smukt og anvendeligt lavendelmærke.
- Marianne Ochwat, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang Info
+20 danske videolektioner
3 timers undervisning
Monteringsvejledning
Stingtegninger
Stil spørgsmål og få feedback
Underviser Marianne Ochwat
Marianne Ochwat
Indehaver af Tille’s værksted
Underviser siden 2016
Elev ved den Klassiske Broderiskole
Mød din underviser Marianne her!

Dette kursus er til dig som har lyst til at brodere, men ikke helt ved, hvordan du skal starte op.

Måske har du broderet for mange år siden og trænger til en genopfriskning – måske har du aldrig broderet før. Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan du være med her på kurset. Vi starter nemlig helt forfra!

Jeg fortæller dig, hvilke materialer du kan bruge, hvordan du starter op på et broderi, og så lærer jeg dig, hvordan du broderer en række af de mest anvendelig frie sting. Stingene vises både for højre- og venstrehåndede brodøser, så alle kan være med.

Kurset er lige på trapperne og jeg arbejder pt. på at færdiggøre de sidste videoer.

Vil du gerne have besked, når kurset er klar og live på siden, kan du helt uforpligtende tilmelde dig en notifikations-liste nedenfor.

Når du er tilmeldt, får du desuden en early bird rabatkode på 15%, når kurset lanceres.

Du får en video for hver stingtype, så det er let for dig at navigere i materialet og hurtig finde frem til den video du gerne vil se eller gense.

Kurset er bygget op, så du først lærer om materialer og teknikker. Herefter kaster vi os ud i legen med alle de skønne sting du lige har lært og brodere et sødt og anvendeligt lavendelmærke, som du kan se herunder og i videoen foroven.

Broderikursus     Lær at brodere

Vi slutter af med at montere mærket, så du får et konkret resultat med fra kurset.

Som en del af kurset får du ligeledes adgang til pdf-filer med stingtegninger og monteringsvejledning til et lavendelmærke.

Du kan vælge at finde materialer og overføre dit motiv selv, men du kan også købe en pakke med de materialer du skal bruge for at brodere og montere mærket selv. Materialer og muligheder for at købe disse vejleder jeg dig om i en af de første videoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, kan du logge ind her, og efterfølgende se alle videolektionerne i kurset samt hente de evt. medfølgende materialer. Når du køber adgang bestemmer du selv din adgangskode. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.
Du kan her se en video, der beskriver, hvordan du køber adgang og kommet i gang med et kursus på WeTeach.dk.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder "livstidsadgang"?

Livstidsadgang betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidspunkt, hvis du har brug for det.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. Under hver videolektion kan du stille spørgsmål og evt. uploade billeder af dit arbejde, så underviseren kan give dig feedback. Vores undervisere svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vores kurser købes som gavekort?

Ja, du kan købe vores kurser som gavekort, og give det til en du holder af. Du kan både købe et gavekort til et bestemt kursus eller på et valgfrit beløb, som kan bruges på et vilkårligt kursus. Læs mere her.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt fysisk kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan får jeg adgang til kursets evt. medfølgende materialer?

På de kurser, hvor der medfølger et hæfte, en opskrift, en guide eller noget helt tredje, vil du kunne hente disse materialer direkte fra din brugerprofil her på WeTeach.dk.

Yderligere spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til vores kurser!

Kontakt kundeservice

Aarhus, Odense, Aalborg eller København – Hele Danmark kan være med!

Dette broderikursus er for alle i hele Danmark Du kan deltage omend du bor i Aarhus, Odense, Aalborg, København eller et helt andet sted i landet. Kurset er nemlig online, hvilket betyder, at du kan se videolektionerne hvor og hvornår du vil, så længe du har adgang til internettet og en computer, tablet eller mobiltelefon. Du kan ligeledes se videoerne lige så mange gange du vil, og så endda på ubestemt tid!

Flere kurser fra andre undervisere...

Malekursus for begyndere Malekursus for begyndere
Keramikkursus Keramikkursus
Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere

Denne side blev sidst opdateret: