Marianne Ochwat

Anja

Underviser, foredragsholder og indehaver af Tille’s værksted for håndarbejde, som ligger i landsbyen Nøvling udenfor Aalborg.

Her finder du både kursuslokaler og en fysisk butik, hvor jeg forhandler broderiartikler og broderikits i både egne og andres designs. Jeg er oprindeligt uddannet ingeniør, men har så længe jeg kan huske tilbage broderet.

Jeg har fulgt flere kurser på Skals -højskolen for design og håndarbejde, og er i dag elev ved den klassiske broderiskole i Haslev under ledelse af Lis Ahrenkiel.

Siden 2016 har jeg været selvstændig og broderiet er blevet min hovedbeskæftigelse. På min vej har jeg mødt og undervist mange skønne kursister og oplevet glæden ved give god viden videre. Det er både inspirerende og lærerigt på alle måde.

Jeg tilbringer min sparsomme fritid med min skønne familie som tæller min mand Klaus, 3 børn og TV hunden Jake, måske møder du ham på et af vores online kurser… hvem ved.

Følg Marianne på:

hjemmeside facebook

Kurser fra Marianne

Blomsterbindingskursus for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
399 DKK
[5]
På dette broderikursus lærer du at brodere frie sting helt fra bunden. Jeg viser dig, hvordan du kan sy hvert enkelt sting og bagefter kombinere dem til et smukt og anvendeligt lavendelmærke.
- Marianne Ochwat, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
33 danske videolektioner
3 timers undervisning
Monteringsvejledning
Stingtegninger
Stil spørgsmål og få feedback