Mal baggrunden vådt i vådt med lidt farve | Landskabsmaleri med akvarel

WeTeach.dk » Akvarelkursus | Lær at male akvarel » Mal baggrunden vådt i vådt med lidt farve | Landskabsmaleri med akvarel
Lektion nr. 17 af 22 08:32 3

Mal med 4 farver / ultramarin, yellow okker light, magenta og indigo – Papir: 300 gr cellulose akvarelpapir eller bomuldspapir.

Ideen med dette maleri er at arbejde dybden frem ved hjælpe lyse og lette farver i begyndelsen af maleriet. Processen bevæger sig fra lys til mørkere og mere kontrast. For at få dybden frem i maleriet er det nødvendigt at male med nogle meget lyse tynde lag til at starte med. I løbet af videoen vil jeg vejlede mht mængden af farve og vand. Skyggerne er i forgrunds træerne er med til skabe mere dybde i maleriet derudove, kan skygge være med til at gøre objekter mere tydelige.

Du vil i dette modul lære at male nedenstående akvarelmaleri:

Landskab

Underviser Uffe Boesen
Professionel billedkunstner og underviser siden 2013
Har bl.a. udstillet på Frederiksborg slot
Ejer af uffeboesen.dk
Mød din underviser Uffe her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål

3 Svar

 1. Eigil K. siger:

  Kære WeTeach.
  Jeg har købt kurser med Uffe Boesen, og havde store forventninger. Nu kan jeg se, at det stort set blot er en gentagelse af de instruktionsvideoer som Uffe Boesen tidligere har sent ud sammen med sit nyhedsbrev – intet nyt øv!
  Så er der et problem, når jeg arbejder mig igennem øvelserne og prøver at følge arbejdsgangen, og derfor stopper og starter videoen mange gange, så “fryser filmen” og så skal jeg afbryde og starte forfra – virkelig irriterende. Jeg bruger en iPad model 2018 med en god internetforbindelse.
  Kan I hjælpe?
  Med venlig hilsen
  Eigil Kirkegaard.

  • Uffe B. siger:

   Kære Eigil.
   Beklager at du skuffet.. Det er ikke alle videoerne der sendt ud via nyhedsbrev, desuden er disse videoer tidsbegrænset.
   Jeg har endnu ikke oplevet problemer med videoerne.. men jeg vil gerne undersøge sagen.
   Bedste hilsner
   Uffe B.

  • Thomas I. siger:

   Hej Eigil,

   Jeg kan se, at du har skrevet direkte til os også. Jeg kontakter dig her, i forhold til teknikken, som burde fungere.

   Mvh.
   Thomas