Kurser fra Lasse Voss på WeTeach.dk
privatlivspolitik

Lasse Voss

Anja

Siden 2008 har jeg arbejdet professionelt med illustration, og jeg er i al beskedenhed én af de mest anvendte illustratorer i Danmark – Hvor jeg blandt andet har illustreret mere end 20+ bøger.

Til dagligt arbejder jeg primært som skuespiller, men har i mange år sideløbende med karrieren, fungeret som underviser i illustration – både privat og ved forskellige uddannelsesinstitutioner.

Derudover har jeg en del gange fungeret som jurymedlem ved forskellige tegnekonkurrencer rundt om i landet – Senest for Ribena Danmark i anledningen af deres 70 års fødselsdag.

Da jeg var barn, var det svært at finde undervisere inden for tegnefaget. Derfor vil jeg gerne dele ud af mine tips og idéer, så I kan komme lidt bedre fra start, end man kunne før i tiden.

Privat er jeg far til den skønneste datter, og så er jeg så privilegeret at have en bedre halvdel at dele tilværelsen med.

Følg Lasse på:

hjemmeside

Kurser fra Lasse

Tegnekursus for børn

399 DKK
På dette tegnekursus, vil børn og barnlige sjæle lære at lave de flotteste og skønneste illustrationer, i et niveau hvor alle kan være med.
- Lasse Voss, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info Se videoerne så mange gange du vil. Se dem igen om en måned eller om et år, du har adgang for altid - også når vi opdaterer eller udvider kurset!
21 danske videolektioner
3 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback