4 nye online-hobbies du bør overveje

online-hobby

Sommerferien er over os, og hvad skal man dog lige få tiden til at gå med, hvis man ikke selv skal på ferie?

I denne guide får du 4 tips til nye online-hobbies, som du bør overvejer, hvis du ikke skal noget i ferie (specielt hvis det regner)

Find et sjovt spil online

Hvis det regner udenfor, og dagene hjemme bliver lange, så burde du måske sætte dig foran skærmen og spille et spil online med mennesker fra andre steder i verden.

Onlinespil behøver ikke koste noget, og der er faktisk mange gamle spil, som i dag er frigivet og derfor kan spilles helt gratis online. Har du f.eks. spillet Red Alert eller The Sims, så findes der i dag versioner, som kan spilles helt gratis med mennesker fra hele verdenen.

At spille online kræver selvfølgelig en nogenlunde internetforbindelse, specielt en forbindelse uden for meget latency, da det er det der evt. kan give en dårlig spiloplevelse. Hvis du har sløvt internet, kan du med fordel kigge på musimi.dk, hvor du kan sammenligne og finde billigere internet, lige der hvor du bor. Så udover at få en ny hobby, kan du måske også bruge tiden på at spare penge på dit internet med en billigere og bedre løsning.

Begynd at hækle

Du tænker straks – men jeg kan jo ikke hækle online.

Og nej, det har du ret i, men du kan lære det online. Der findes utrolig mange videoer og guides online, som hurtigt og nemt hjælper dig i gang med at lære at hækle.

Her på siden kan du f.eks. se dette online hækle kursus.

Find et online fælleskab

Har du en kæmpe passion for pizza? Jamen så findes der masser af fællesskaber på f.eks. Facebook, hvor man kan dele sine erfaringer med pizzadej og evt lægge billeder op af ens værker.

Online fælleskaber giver specielt god mening, hvis dine interesser ikke er så udbredte og du ikke lige kender nogen som har det på samme måde som dig.

Her kan en online fælleskab hjælpe dig med at udleve dine interesse med ligesindede.

Lav din egen hjemmeside

Det lyder lidt som er ret teknisk projekt, men det er faktisk ikke så svært som det lyder, og det er en sjov måde at få tiden til at gå online.

Du kan f.eks. vælge at lave din hjemmeside med WordPress, og så tager det ikke mange minutter fra du har købt hosting og domæne til du har en hjemmeside, som folk kan besøge fra internettet.

Og hvem ved, måske du bliver grebet af det og faktisk synes det er sjovt, så du måske bliver den næste store danske blogger ;-)

 

Skrevet i: Blog » Diverse