Sarah Ophelia Møss

Sarah

Mit navn er Sarah Ophelia Møss. Mit store passion er via inkluderende kommunikation, at udbrede kendskabet til nye områder på en måde som alle kan forstå. Jeg er forfatter til otte bøger om forskellige privatøkonomiske temaer, herunder flere bestsellere. I 2019 blev jeg valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder. Når jeg optræder som ekspert, podcasthost, foredragsholder eller skribent er mit fokus altid på at skabe et kærligt rum for læring.

Min uddannelse består i en kandidat i Sociologi fra Aalborg Universitet samt en bachelor fra Roskilde Universitet i Socialvidenskab. Derudover har jeg nogle solide coachinguddannelser fra et anerkendt coachinghus. Min erhvervserfaring, inden min uddannelse og karriere som selvstændig, strækker sig over 15 års ansættelse inden for blandt andet ledelse og opstart af nye virksomheder/butikker i restaurations- og servicebranchen. Fra 2017-2022 har jeg drevet egne virksomheder, men nu er jeg tilbage som lønmodtager og arbejder som kommunikationskonsulent. Jeg elsker at arbejde, har altid gang i en masse og glæder mig til at gøre dig klogere på aktier og investering for begyndere.

Følg Sarah på:

hjemmeside instagram facebook LinkedIn

Kurser fra Sarah

Aktie- og investeringskursus

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
699 DKK
[9]
Vil du gerne i gang med at investere? Så er dette aktie- og investeringskursus for begyndere måske noget for dig! Med kurset får du en grundig og kompetent indføring i at investere, så du efter kurset er klar til selv at handle aktier og andre værdipapirer.
- Sarah Ophelia Møss, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
29 danske videolektioner
6 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback