privatlivspolitik

Sarah Ophelia Møss

Sarah

Mit navn er Sarah Ophelia Møss, og jeg driver virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge samt de to investerings-communities, ‘Kvindelogen Investeret’ og ‘Aktieklubben Danmark’ med ca. 10.000 medlemmer.

Forlaget Penge udgiver bøger om privatøkonomi, opsparing og investering til både store og små.

Hver måned arrangerer jeg en stribe events om investering, jeg står bl.a. bag Nordic Invest Camp, årets invest-event i DK 2019, den landsdækkende investerings-workshops turné, ‘Danmark Investerer’, ligesom jeg optræder som foredragsholder flere gange om måneden. Fokus er altid på at skabe rum for læring. Jeg har pt afholdt ca. 100 små som store events og undervist ca. 2.500 private investorer på kun to år.

Min uddannelse består i en kandidat i Sociologi fra Aalborg Universitet samt en BA fra Roskilde Universitet i Socialvidenskab. Derudover nogle solide coachinguddannelser fra et anerkendt coachinghus.

Mine mest fremtrædende egenskaber er, at jeg er ærlig, rummelig, tydelig og autentisk i min kommunikation og i mit nærvær. Derudover er jeg optimist, retfærdig og omsorgsfuld. Samt altid udviklings-, optimerings- og løsningsorienteret.

Jeg elsker at arbejde og har altid gang i en masse.

Følg Sarah på:

hjemmeside instagram facebook LinkedIn

Kurser fra Sarah

Aktie- og investeringskursus

Onlinekursus | Kom i gang idag!
699 DKK
[5]
Vil du gerne i gang med at investere? Så er dette aktie- og investeringskursus for begyndere måske noget for dig! Med kurset får du en grundig og kompetent indføring i at investere, så du efter kurset er klar til selv at handle aktier og andre værdipapirer.
- Sarah Ophelia Møss, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
21 danske videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback