Rikke Hundal

Uffe Boesen

Mit navn er Rikke Hundal og jeg er professionel makeup artist. I 2014 vandt jeg DM i makeup. Jeg har arbejdet som underviser på makeup skolen i Odense, hvor jeg også selv er uddannet fra. Dernæst har jeg været makeup artist for TV3 Sport, samt på diverse photoshoots og Copenhagen Fashion Week. Jeg har desuden lagt utallige brude-makeupper og undervist kommende brude i at gøre det selv på den store dag.

Derudover har jeg drevet en succesfuld dansk makeup blog, Rikkes Makeup Blog, i over syv år, hvor jeg har prøvet et utal af forskellige kosmetik produkter. Det betyder også at jeg ved en del om hvad der rør sig i branchen og hvad det er at piger og kvinder ønsker af deres makeup.

Jeg elsker at dulle rundt med makeup – det er en kunst som mit kreative jeg elsker. Derudover er jeg uddannet civilingeniør og arbejder til dagligt som forretningsudvikler. Privat bor jeg i Herning med min lille familie på fire, min mand Tomas og mine to små drenge!

Følg Rikke på:

Kurser fra Rikke

Lær at lægge din egen brudemakeup

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
Kommer snart!
Er du en kommende brud? Og kunne du tænke dig at lægge din brudemakeup helt selv? Så er dette kurset for dig! Du lærer alt om brudemakeup og når du er færdig med kurset har du lagt din helt egen skræddersyede brudemakeup.
- Rikke Hundal, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang Info
30 danske videolektioner
3 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback