Lars Wenner

Lars Wenner

Mit navn er Lars Wenner, og jeg er indehaver af Vedbæk FOTO. Jeg har fotograferet siden jeg gik i folkeskolen, men har de sidste ca. 7 år, haft mit eget firma og skudt billeder som professionel.

Jeg laver mange bryllupper, konfirmationer, og andre events, men har også skudt billeder for BT, TV2, Brandvæsener, og mange firmaer.

Jeg elsker at fotografere, og går næsten altid rundt og kigger efter det næste mesterskud. Det er noget med at kunne se mulighederne i ens omgivelser, og der er motiver alle vegne.

Jeg havde eget fotostudio i en årrække men i dag lejer jeg mig ind ved behov. Tit synes jeg, at man kan lave lige så fede billeder udendørs, eller on-location.

Jeg har gennem årene taget flere fotokurser for at udvikle mig som fotograf og ved hvor vigtigt det er at kontinuerligt at prøve at forbedre sig. Derfor glæder det mig at kunne videregive noget af min viden til dig som ny fotograf.

Følg Lars på:

hjemmeside facebook

Kurser fra Lars

Fotokursus for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
499 DKK
[9]
Dette kursus er for dig som er ny i fotografering, og som måske lige har fået et spejlrefleks- kamera. På kurset vil du lære alle de teknikker der skal til for at tage flotte og inspirerende billeder til glæde for både dig selv og andre.
- Lars Wenner, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
21 danske videolektioner
2 timers undervisning
Foto- og portræt/poserings-guides
Stil spørgsmål og få feedback