Nem og effektiv hjemmetræning

Med Jakob Skov Iversen
Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
Nem og effektiv hjemmetræning
Kommer snart! Du har adgang
På dette kursus giver jeg dig en masse øvelser og tips til, hvordan du nemt og effektivt kan træne hjemme. Kurset er for alle, som gerne vil træne i hjemmet og hurtigt opnå konkrete resultater med effektive, sjove og udfordrende øvelser.
- Jakob Skov Iversen, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang Info
+20 danske videolektioner
4 timers undervisning
Inklusiv træningsprogrammer
Stil spørgsmål og få feedback
Underviser Jakob Skov Iversen
Professionel fitnessinstruktør
Uddannet personlig træner
Mød din underviser Jakob Skov her!

Med dette hjemmetræningskursus vil du komme i form, uden at skulle bruge penge og tid på et fitnessmedlemskab.

Kurset er for alle, som gerne vil træne i hjemmet og hurtigt opnå konkrete resultater med effektive, sjove og udfordrende øvelser. Det hele koster det det samme som én måneds fitnessmedlemskab, men her beholder du din adgang for altid!

Alle øvelser på kurset tager udgangspunkt i ting, som de fleste kan finde i hjemmet (stol, bænk, håndklæde osv.), hvilket betyder, at du ikke skal investere i dyrt træningsudstyr for at være med.

Med til kurset får du udover trænings-videoerne en række træningsprogrammer, som du i samspil med videoerne kan anvende for få en mere skræddersyet træning.

Kurset er lige på trapperne og jeg arbejder pt. på at færdiggøre de sidste videoer.

Vil du gerne have besked, når kurset er klar og live på siden, kan du helt uforpligtende tilmelde dig en notifikations-liste nedenfor.

Når du er tilmeldt, får du desuden en early bird rabatkode på 15%, når kurset lanceres.

Kurset tager udgangspunkt i seks muskelgrupper:

  1. Baller
  2. Ben
  3. Mave
  4. Ryg
  5. Arme
  6. Skuldre

Til hver af disse grupper er der udvalgt fem effektive, sjove og udforende hjemmetænings-øvelser for både mænd og kvinder. Hver øvelse bliver først introduceret af mig, hvorefter Rakel i henhold til mine instruktioner viser, hvordan man i praksis udfører øvelsen.

De udvalgte øvelser til hver muskelgruppe sammensættes til sidst i en konkret trænings-session, hvor du får mulighed for at træne/udføre alle øvelser i en sammenhængende sekvens sammen med Rakel og jeg. Jeg kalder det  “følg-din-træner”, og det er her, vi virkelig skal have sved på panden.

Følg-din-tæner videorne kan du bruge til hverdag, så hvis du f.eks. vil have en fladere og mere tonet mave, så kan du gennemføre følg-din-træner videoen til netop denne muskelgruppe så mange gang hver uge du og din krop kan holde til det..

Udover gennemgangen af øvelserne samt de seks træningsessioner, får du også en opvarmningsrutine samt en afspænding/udstrækningsrutine, som du kan bruge før og efter dine træninger.

I gennemgangen af øvelserne vil du se udførelsen fra mange forskellige vinkler, og af den grund får du som seer et godt og detaljeret overblik over bevægelserne, og de facetter der indgår i øvelserne.

Når du har været igennem hver øvelse, springes der videre til intervaltræningen. Her optages der fra to statiske kameraer i et perspektiv, hvor hele kroppen er i fokus. Et fra fronten og et fra siden. På den måde kan du se hele rutinen samlet og i et perspektiv som giver et godt overblik.

 

 

Flere kurser fra andre undervisere...

Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere Lær at hækle | Hæklekursus for begyndere
Fotokursus for begyndere Fotokursus for begyndere
Malekursus for begyndere Malekursus for begyndere

Denne side blev sidst opdateret: