Gitte Asmann

Gitte Asmann

Mit navn er Gitte Asmann og jeg er her, fordi jeg kan hjælpe dig og din hund til en bedre hverdag sammen.
For mig er hunden en del af familien og jeg ser det som en naturlig ting, at jeg som hundeejer sørger for at min hund har en tryg og glad hverdag.
For mig dur det ikke at have en hund, der eksempelvis er 100 % lydig på træningspladsen, men som trækker helt vildt på gåturen og som springer op ad alle den møder. Det giver alt for mange konflikter.

Familiehunden skal ikke være perfekt, men den skal have nogle venlige rammer i hverdagen. Derfor skal du lægge et stykke ’arbejde’ i at gøre den trænet og tryg. Så din hund fx også bliver lettere at tage med dig, og ikke bare bliver lukket væk, når der kommer gæster.
For at kunne hjælpe dig til det, har jeg flere hundeuddannelser bag mig, herunder uddannelsen til Hundeadfærdsbehandler og Klikkerinstruktør og jeg har i øvrigt mange års erfaring med at hjælpe hunde og deres ejere til en bedre hverdag sammen. Jeg har både ’live’ hundetræning på hold, som enetimer og adfærdsbehandling i hjemmet.
Og så har jeg, de sidste 3 år, lavet flere online-kurser og senest Hundeklubben Online til dig, der drømmer om at få en trænet og tryg familiehund, og fx gerne vil forkæles med nyt materiale hver måned.

Følg Gitte på:

hjemmeside facebook

Kurser fra Gitte

Hundetræning for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
14% rabat
599 DKK 699 DKK
[7]
Kunne du tænke dig en familiehund, der er bedre til at gøre hvad du beder den om, og f.eks. ikke springer op ad gæsterne, kommer når du kalder og som ikke trækker din arm af led på gåturen? Så er dette kursus noget for dig!
- Gitte Asmann, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
33 danske videolektioner
5 timers undervisning
Worksheets til brug under træningen
PDF´er til samtlige videolektioner
Stil spørgsmål og få feedback