Ditte Christiansen

Ditte

Jeg er 42 år og bor i Nibe med min mand og to drenge.

I 2017 startede jeg min egen virksomhed. DitUnik.

Jeg tilbyder at man kan komme på kursus i keramik man-onsdag, 3 tider alle 3 dage.

Udover det laver jeg mine egne ting. Primært keramik som bliver solgt fra min hjemmeside www.ditunik.dk og fra mit værksted og forskellige andre steder. Gallerier og butikker.

Jeg har altid haft fingrene i alt det kreative, jeg har kunne komme i nærheden af. Tilbage i 1996 var jeg et år på Engelsholm kunsthøjskole,hvor keramik og smykker var hovedefag og det kickstartede min passion til keramikken. Derudover var jeg et år på Ranum kunstskole. Og så har jeg taget et hav af forskellige kurser indenfor de kreative fag.

Jeg laver selv figurativt keramik, modellere, drejer og meget andet…

Jeg bliver meget inspireret af mennesker, og følelser. Humor og godt humør, er meget vigtigt for mig og derfor også rigtig vigtigt, at det skinner igennem, på det jeg laver. Derfor arbejder jeg tit, i det lidt skæve univers og gerne med et tvist af naivitet eller humor.

Følg Ditte på:

hjemmeside instagram facebook

Kurser fra Ditte

Keramikkursus for alle

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
499 DKK
[8]
Vil du gerne lære at lave dit eget flotte keramik? Så er dette keramikkursus lige noget for dig. Du vil, igennem en række konkrete projekter, lære alt om keramikkens teknikker og muligheder. Kurset er for alle, også selvom du ikke har en ovn eller drejeskive!
- Ditte Christiansen, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
29 danske videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback