Christina Kjelsmark

Anja

Min kunstneriske uddannelse tager udgangspunkt i min uddannelse fra Institut for Kunsthistorie, en række kurser fra Århus Kunstakademi, og siden 1995 det daglige arbejde som lektor og underviser i maleri og billedkunst.

Min motivkreds breder sig fra konkrete dyre- og fuglemotiver over ekspressionistiske landskaber til mere abstrakte tolkninger af lys og stemninger fanget i naturen. Jeg er meget inspireret af mine rejser, som bl.a. er gået til Rom, Toscana, Kenya, Norden og ikke mindst Færøerne, som jeg besøger årligt. Jeg er tilknyttet Midtjyllands Kunstcenter i Bryrup, Danmarks største galleri, samt Galleri Glarsmidjan på Færøerne.

Jeg er indehaver af Onlinekunstskolen ArtAcademy.dk og Kunstskolen Sønderbygaard, i Vestjylland, hvor jeg, online og fysisk, underviser kursister fra hele Norden i akrylmaleri, akvarel, tegning og kunstteori. Desuden er jeg uddannet Mindful stress coach og modtager kursister til Art coaching.

Foruden maleriet arbejder jeg som forfatter og illustrator. Jeg har skrevet omkring 10 fagbøger om tegning, akvarel og akryl samt 2 romaner i serien Seje kvinder.

Følg Christina på:

hjemmeside

Kurser fra Christina

Portrættegning for begyndere

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
599 DKK
[5]
På dette kursus er det både plads til nybegyndere og øvede. Du får den helt nødvendige grundviden ud i portrætmaling og maleriets kunst. Du vil blive guidet igennem materialer, metoder og teknikker og motiveret til selv at finde din helt egen stil.
- Christina Kjelsmark, underviser
Inkluderet: Køb som gavekort
Livstidsadgang Info
21 danske videolektioner
2 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback