5 nemme gør-det-selv tips til boligfornyelse

Nemme gør-det-selv tips til boligfornyelse

Ferien står for døren, og du har måske tid til et nyt gør-det-selv projekt.

I denne korte artikel giver vi dig fem nemme gør-det-selv tips til boligfornyelse både inde og ude.

Nye malerier

Nye malerier kan altid give et frisk pust til ethvert hjem, men malerier er desværre ikke ligefrem billige, og det er slet ikke altid, at man kan finde noget man kan lide og som passer ind i hjemmet.

En idé kan derfor være at male det selv! Ja, hvorfor ikke. Det er faktisk slet ikke så svært, og du kan komme i gang for nogle få hundrede kroner.

Her på WeTeach.dk har vi f.eks. et malekursus, hvor du kan lære at male fra bunden uden nogen form for erfaring. Alt du skal brug er lidt tid og mod på at prøve kræfter med at male dine egne malerier.

Det kunne jo også være lidt fedt, når nogen kommer på besøg og spørger til hvem kunstnerne bag det nye maleri er, fordi det bare er så flot, og du så så kan sige “jamen det er da mig”.

Nyt badeværelse til få penge

Et nye badeværelse koster kassen, men faktisk kan du gøre meget for at pifte dit badeværelse op, uden det behøver at koste så meget. Du kunne f.eks. gøre det til et projekt at sætte nye badeværelsesfliser op.

Fliserne er klart det der dominere mest på badeværelses, og skifter du dem ud, kan du give hele badeværelset et nyt look, uden det behøver at koste det helt store.

At sætte nye fliser op, kræver dog en lille smule arbejde og viden om, hvordan man gør, men det kan du heldigvis hurtigt få på f.eks. YouTube, som mange i dag bruger, når de skal gøre-det-selv.

Egne skulpturer i haven

Vidste du, at du kan lave dine helt egne skulpturer, som er hårdføre nok til at kunne stå i haven hele året?

Prøv bare at se vores skulpturkursus, hvor du vil lære at lave dine egne skulpturer, som kan pryde din have i mange år frem.

Igen så koster det ikke ret meget at komme i gang, og du kan have meget sjov i processen.

Billedvæg af hele familien

Det er rigtig dyr at gå til fotografen, men hvem siger at billederne der hænger i dit hjem skal være “professionelle”? Du kunne også selv lave dine egne billeder hænge dem op på en samlet billedvæg. Med vores fotokursus, kan du f.eks. lære, hvordan du tager (næste) professionelle billeder, som du kan få fremkaldt og udskrevet, så det kan hænges op.

Selvom underviseren i kurset bruger et digitalkamera, så kan du faktisk også nå rigtig langt med din smartphone, så længe den har et nogenlunde godt kamera.

Nye farver på væggene.

Du behøver ikke male huset, men måske bare en af de hvide vægge kunne få sig en anden farve?

Hvis du blot skal male en enkelt væg, koster maling og materialer ikke ret meget, og én væg i et rum med en anden farve, kan give et helt nyt look til rummet.

Så overvej, om du skal have gang i malepenslen, nu hvor du har tid til det.

Skrevet i: Blog » Diverse