Derfor skal du tage et kursus i Photoshop

derfor photoshop

Sidder du i en profession, hvor du skal sikre din virksomheds visuelle kommunikation og udtryk? Så er et kursus i Photoshop en virkelig god investering. På et sådant lærer du nemlig at producere og redigere billedemateriale i allerhøjeste kvalitet, der understøtter den visuelle identitet.

Du vil blive undervist i at kunne eksekvere alle former for billeder til både tryksager og web, som gør at du kan arbejde professionelt med grafisk materiale. Og det er faktisk en enorm vigtig kompetence at have med sig, da visuel branding er en af grundpillerne i enhver organisation uanset størrelse.

I dit arbejde med virksomhedens brand må du nemlig sørge for, at jeres billedemateriale understøtter både vision, mission og værdier, så folk nemt kan genkende jer. For at kunne klare det er du – foruden at være enormt kreativ – have de helt basale færdigheder inden for Photoshop på plads.

Læs med herunder for at se, hvad du så lærer på et kursus i Photoshop.

Photoshop er godt at have på CV’et

Adobe’s Photoshop er verdens mest populære billederedigeringsprogram, og benyttes af både store og små virksomher verden over, hvorfor arbejdsgivere altid er på jagt efter fremtidige medarbejdere, der har gode kundskaber i programmet. Det betyder altså, at det at tage et kursus i Photoshop faktisk er en rigtig god investering i din fremtidige karriere og et godt skillset at have på dit CV.

Du behøver ikke at være uddannet inden for det grafisk design for, at et kursus i photoshop giver mening. Du kan sagtens være journalist, kommunikationsuddannet eller andet. I dag sidder rigtig mange content-medarbejdere også med ansvaret for det grafiske udtryk i en organisation og skal altså kunne redigere og andet i netop Photoshop. Ved at dygtiggøre dig inden for grafisk design vil du stå langt stærkere i konkurrencen om det gode kommunikationsjob.

Artiklen fortsætter under billedet
Bliv skarp til Photoshop Med Photoshop-kurset her på WeTeach.dk vil du kunne lære Photoshop præcis når det passer dig. Klik her og læs mere >>

Det lærer du på et kursus i Photoshop

Med et kursus i Photoshop lærer du at navigere i redigeringuniversets mange forskellige funktioner og facetter. Programmet er ét af dem, hvor du kan blive ved med at lære nye og spændende redigeringsmuligheder, der gør dine visuelle produktioner til state of the art. På et kursus vil du blive introduceret til programmets avancerede paneler og adskillige værktøjer.

Du kan vælge et kursus i Photoshop, der passer lige netop til dit niveau. På den måde bliver du lige så stille velbevandret i de teknikker og værktøjer, som professionelle grafiske designere og fotografer gør brug af. Det sikrer produktioner af høj faglig kvalitet og en effektiv arbejdsgang.

Du lærer således alt lige fra:

  • Simpel til avanceret redigering af billedemateriale
  • Retouchering
  • Videoredigering
  • Avancerede filtre og blend modes
  • Til batch processering og meget mere.

Et kursus i Photoshop er for dig, der

Allerede arbejder med udformningen af grafisk og visuelt materiale i en virksomhed eller dig, der ønsker at gøre det i fremtiden. Det er muligt at finde et kursus i Photoshop, som passer lige nøjagtigt til både dit behov og niveau. Klik her (https://www.finduddannelse.dk/soeg/photoshop-kursus) og find lige det kursus, der passer til dig.

Skrevet i: Blog » Blog