Birgitte Mie Hansen

Birgitte

Hej! Jeg hedder Birgitte Mie Hansen, og jeg uddannet klinisk diætist.

Det blev jeg tilbage i 2005. Jeg har over 20 års erfaring med at vejlede og undervise i mad, fødevarer og ernæring til primært voksne med specielle ernæringsmæssige behov.

Børneernæring har dog altid haft min særlige interesse, og interessen steg helt naturligt endnu mere, da jeg i 2015 blev mor til min dreng Charlie.

Jeg begyndte at sætte mig meget ind i børneernæring og anbefalingerne for mad til små børn og blev ret frustreret over ikke at kunne finde svar på alle mine spørgsmål. Jeg syntes ikke, den viden, jeg kunne få fra Sundhedsstyrelsen, var fyldestgørende nok – jeg syntes, der manglede noget såsom konkrete eksempler på madvarer.

Derfor stod jeg tit i den situation, hvor jeg ikke rigtigt helt kunne finde ud af at omsætte Sundhedsstyrelsens råd til varer ude i supermarkedet, og det gjorde mig utryg.

Det var en af årsagerne til, at jeg i 2018 lancerede Fødevareguiden.dk, hvor jeg formidler faglig og objektiv viden om fødevarer.

Jeg har derfor siden 2018 specialiseret mig i fødevarer til børn og voksne og arbejdet målrettet med at formidle min viden, selvfølgelig gennem Fødevareguiden.dk, men også gennem onlinekurser som dette, individuelle samtaler, foredrag og workshops fx i mødre-og fædregrupper.

Følg Birgitte på:

hjemmeside instagram facebook

Kurser fra Birgitte

Mad til babyer og småbørn

Onlinekursus | Kom i gang med det samme!
Mad til babyer og småbørn
Kommer snart! Du har adgang
I dette online videokursus om mad til børn mellem 6 måneder og 3 år, bliver du guidet i, hvordan du bedst sammensætter dit barns mad og hvilke fødevarer som er de bedste valg.
- Birgitte Mie Hansen, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang Info
20 danske videolektioner
3 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback