ProCreate kursus for begyndere | Lær at tegne i ProCreate
privatlivspolitik

ProCreate kursus

Med Uffe Boesen
Kommer snart!
På dette kursus får du en grundig introduktion til tegneprogrammet ProCreate. Du vil lære en masse af de teknikker jeg selv bruger, og vi skal sammen tegne en række smukke og inspirerende motiver.
- Uffe Boesen, underviser
Inkluderet:
Livstidsadgang Info Se videoerne så mange gange du vil. Se dem igen om en måned eller om et år, du har adgang for altid - også når vi opdaterer eller udvider kurset!
+20 danske videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål og få feedback
Underviser Uffe Boesen
Uffe Boesen
Professionel billedkunstner og underviser siden 2013
Har bl.a. udstillet på Frederiksborg slot
Ejer af uffeboesen.dk
Mød din underviser Uffe her!

I 2015 anskaffede jeg mig en Ipad Pro og en Apple pencil siden da har den fulgt mig som et male/tegneredskab og som et supplement til det mere traditionelle kunstneriske  udtryk. Mit fortrukne tegneprogram er ProCreate da det rummer rigtige mange kreative kreative og kunstneriske og tekniske muligheder.

Udgangspunktet for at male og tegne i  procreate var at fordybe mig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre mig i de tekniske muligheder,samt at skabe billeder og motiver der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Derudover kombinere jeg fotos af malerier med procreate i den proces arbejder jeg eksperimenterne med procreate mange muligheder.

Kurset er lige på trapperne og jeg arbejder pt. på at færdiggøre de sidste videoer.

Dette er et kursus til dig der ønsker at blive bedre til tegning i ProCreate, ved hjælp af nogle forskellige øvelser vil du blive guidet i forskellige teknikker og motiver.

ProCreate er et super avanceret tegne / male app som rummer rigtig mange muligheder mht det kunstnerisk og kreative arbejde. På dette ProCreate kursus vil du få en indføring i nogle enkel teknikker og metoder. En del af øvelserne vil tage afsæt i det monokrome udtryk dvs at øvelserne tager afsæt i at tegne og male med 1 til 2 farver. Fordelen ved at øve tegning og maleri med få, er at kontrasten bliver mere tydelig.

I kurset vil der også blive eksperimenteret med bl.a. kontrast, lys, tegning, mørke, foto og maleri mm.

 

Flere kurser fra andre undervisere...

Akvarelkursus | Lær at male akvarel Akvarelkursus | Lær at male akvarel
Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere Lær at tegne | Tegnekursus for begyndere
Malekursus for begyndere Malekursus for begyndere