privatlivspolitik

Investeringsforeninger/fondsbeviser

WeTeach.dk » Aktie- og investeringskursus » Investeringsforeninger/fondsbeviser
Lektion nr. 5 af 21 8:28 2

En investeringsforening er en forening af investorer. Ligesom en andelsboligforening eller en andelskasse. Når man er flere, der går sammen om noget, får man gerne flere muligheder og adgang til mere.

Inden for investering er en af de gyldne regler diversificering (spredning), men en optimal (stor) diversificering kan være svær at opnå på egen hånd.

Det kræver en vis mængde penge at købe nok aktier til, at denne store spredning opnås. Dette er investeringsforeninger løsningen på.

Underviser Sarah Ophelia Møss
Sarah Ophelia Møss
Ejer af Forlaget Penge og Ophelia Invest
Uddannet Sociolog
Undervist 3.000 i investering
Mød din underviser Sarah her!

Køb adgang for at kommentere og stille spørgsmål! Feedback fra underviseren Upload billeder af dit arbejde Få svar på spørgsmål

2 Svar

 1. Avatar Bente S. siger:

  Hej Sarah,

  Jeg vil gerne finder grafer for aktiekurser for mere end 5 år gerne 10 år tilbage i tiden, hvad skal jeg skrive i google for at det komme frem? Jeg har prøvet med Vestas Stock max, men der får jeg kun for 5 år.

  På forhånd tak. Vh Bente

  • Sarah Ophelia Møss Sarah O. siger:

   Kære Bente, jeg benytter selv Google til den slags. Børsmæglerne (fx Nordnet og SaxoInvestor) kan have en begænsing på, hvor langt de går tilbage, men det oplever jeg ikke på Google. Jeg søger på Google således: Novo Nordisk stock. Så kommer der en graf frem og jeg kan klikke på “Maks.” Skriv gerne igen hvis det ikke virker:) Kh Sarah